Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2019 05:10:25
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
01/06/2018

El Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany fa 20 anys

El Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany fa 20 anys

Organitza desenes d'activitats per promoure l'envelliment actiu i la relació de les persones

El Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany i totes les persones que formen part d'aquesta gran família estan d'enhorabona i de celebració perquè l'equipament celebra aquest mes els seus 20 anys de funcionament.

El casal té un ampli programa d'activitats, obert a totes les persones grans de la ciutat, que es marca com a finalitat promoure la relació de les persones, evitar l'aïllament i fomentar l'envelliment actiu.

La regidora de la Gent Gran de l'Ajuntament, Charo Ramírez, ha recordat que "al Casal es fa tota mena d'activitats des de les més lúdiques, com ara el ball en línia o labors, fins a classes d'informàtica o d'agilitat mental".

D'altres activitats destacades del casal són les classes de català, d'informàtica, de dibuix i pintura, de gimnàstica i de sevillanes.

Charo Ramírez ha subratllat que "la programació és àmplia i variada per a donar resposta a la major part de demandes dels usuaris".

Ramírez també ha destacat que "bona part de les activitats que es fan van a càrrec de persones voluntàries, que dediquen bona part del seu temps i coneixements de manera totalment altruista".