Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/01/2019 03:24:55
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
19/04/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca fomenta l'emprenedoria i el comerç local

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca fomenta l'emprenedoria i el comerç local

L'empresa 7 i tria aconsegueix un reconeixement en el marc del Concurs d'Iniciatives Empresarials

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca continua impulsant programes pel foment del comerç i la indústria local i per donar suport als emprenedors que tenen una idea de negoci i l'oportunitat de posar-la en funcionament.

En el marc d'aquesta política, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa al programa supramunicipal Fem Xarxa, Fem Empresa, que impulsen vuit ajuntaments del nord del Baix Llobregat.

El concurs l'impulsen els ajuntaments d'Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires i enguany ha comptat amb la participació de 86 empreses que han optat a una de les cinc categories que preveuen els guardons.

En el cas concret de Sant Andreu de la Barca hi havia 6 candidatures d'empreses i 5 projectes de joves.

L'empresa 7 i Tria de Sant Andreu de la Barca ha estat la guanyadora en l'apartat de millor empresa en creació de llocs de treball, una categoria dotada amb 3.000 euros.

Aquesta empresa, amb més de 29 anys d'història a la ciutat, està especialitzada en la gestió de serveis per a l'ensenyament, l'alimentació, el lleure i els casals d'acollida, entre d'altres.

El gerent de 7 i Tria, Francesc Casal, ha destacat "la importància de guanyar un premi com aquest perquè representa un reconeixement a la feina de molt de temps" i ha subratllat que "l'empresa dedica especial atenció a la seva vessant social i està plenament interessada en la creació de llocs de treball".

Actualment l'empresa compta amb més de 1.600 treballadors.

El regidor de Cultura, Joventut i Participació, Juan Pablo Beas, que ha representat a l'Ajuntament a l'acte de lliurament dels premis, ha destacat la vinculació de l'empresa amb la ciutat i ha recordat que "bona part dels seus treballadors són veïns de Sant Andreu de la Barca".

El concurs d'Iniciatives Empresarials també té un apartat dedicat a les millors idees de negoci.

Enguany ha quedat com a finalista una proposta dels alumnes de l'IES Montserrat Roig que es basava en l'intercanvi generacional.

La professora del centre Tere Villegas ha explicat que "l'objectiu és facilitar la relació entre les persones grans i els joves".

La proposta dels estudiants del Montserrat Roig passava perquè els grans ensenyessin als joves a fer tasques de la llar com ara planxar o cosir i que els joves ajudessin als grans afectats per algun tipus de demència a estimular la seva capacitat cognitiva recordant la seva vida.

Juan Pablo Beas ha destacat la importància que dos propostes nascudes a Sant Andreu de la Barca hagin arribat al final en un concurs com aquest i ha subratllat "la feina que es fa des de l'Ajuntament per estar al costat dels emprenedors i els empresaris".

Beas ha assegurat que "l'Ajuntament està molt atent i interessat en vincular-se en aquest tipus de propostes creatives i intel·ligents".