Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2019 15:19:57
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
19/01/2018

La col·laboració de l'Ajuntament i la Generalitat permet posar en marxa una nova cuina a l'escola Vall del Palau

La col·laboració de l'Ajuntament i la Generalitat permet posar en marxa una nova cuina a l'escola Vall del Palau

Ofereix més de 250 menús diaris

Els alumnes de l'escola Vall de Palau de Sant Andreu de la Barca han estrenat la nova cuina i el nou menjador del centre educatiu, que han estat possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament i el departament d'Educació.

D'aquesta manera, els alumnes poden menjar el dinar que prepara una empresa especialitzada al mateix centre educatiu.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que "la posada en marxa d'un servei d'aquestes característiques era una vella reivindicació dels pares i mares dels alumnes que hem encapçalat des de l'Ajuntament".

Llorca ha apuntat que l'acord amb la Generalitat ha passat perquè l'Ajuntament es fes càrrec de diverses obres a centre educatius de Sant Andreu de la Barca, que li corresponien fer a la Generalitat, "i ells es farien càrrec de la construcció del menjador i de la cuina".

Gràcies a aquest acord, aquest mes de gener els alumnes del centre han estrenat les noves dependències, que des de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) han rebut amb gran satisfacció.

La presidenta de l'AMPA, May Cumplido, ha recordat que "fa 25 anys que reclamàvem aquesta obra" i ha destacat que "ara els alumnes poden menjar uns plats preparats en funció de les seves necessitats en cada moment, per exemple, si un nen té un dia concret problemes de panxa li poden preparar un menjar adequat per aquell dia en concret".

Una empresa especialitzada és l'encarregada de la gestió de la cuina i ofereix 250 menús a la setmana.
 

Altres notícies