Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/10/2018 13:59:24
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
14/12/2017

Sant Andreu de la Barca s'engalana per celebrar el Nadal amb activitats lúdiques i culturals

Sant Andreu de la Barca s'engalana per celebrar el Nadal amb activitats lúdiques i culturals

Els comerços locals mostren tota la seva oferta i varietat i premien un any més la fidelitat dels clients

La ciutat ja ho té tot a punt per gaudir un any més de les festes de Nadal i de l'arribada del nou any.

L'exposició de pessebres, la música de la Coral Ferran Sors o les activitats infantils, com fer cagar el tió, són algunes de les cites ineludibles de cada Nadal a Sant Andreu de la Barca.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat l'àmplia oferta cultural i comercial que podem trobar a la ciutat durant aquests dies i s'ha mostrat confiat en que "l'esperit nadalenc, que ens ho fa veure tot en positiu i amb un somriure, estigui present a la ciutat durant tot l'any".

"L'harmonia, la convivència, el civisme, l'optimisme i l'alegria han de marcar el dia a dia de la ciutat, perquè d'aquesta manera, malgrat les dificultats i les adversitats, podem entomar el futur amb més garanties d'èxit", ha dit l'alcalde.

Premi a la fidelitat dels comerciants

Enguany els veïns de la ciutat tornen a tenir una cita amb els comerciants locals, que premiaran un any més la fidelitat dels seus clients.

Cada cop que comprem aquestes festes a un comerç local adherit a la campanya comercial rebrem un número amb el que podrem participar al sorteig que tindrà lloc el dia 4 de gener a partir de les 21 hores al Teatre Núria Espert.

Entre d'altres, es sortejarà entre els clients dels comerços locals, com ja s'ha fet els darrers anys, un cotxe.

D'altres premis destacats són 2.000 euros en vals de compra vàlids als comerços que participen de la iniciativa o paneres amb productes i serveis dels comerciants locals.

Diversió per als més petits

Una de les activitats més destacades del calendari nadalenc a la ciutat és FiraJuga, on els més petits de la ciutat poden trobar activitats lúdiques i culturals amb les que passar de manera més divertida les vacances de Nadal.

El Complex Poliesportiu l'11 tornarà a ser l'escenari del 28 de desembre al 4 de gener d'aquesta iniciativa que tornarà a comptar, entre d'altres, amb inflables i tallers de tot tipus.

L'horari del FiraJuaga és de 10.30h a 13.30h i de 16h a 19h.

El Nadal és l'època solidària per naturalesa i aquesta també estarà present a Sant Andreu de la Barca amb la tradicional recollida de joguines.

Per dijous dia 28 de desembre s'ha programat als cinemes Atrium una jornada solidària i per poder accedir a la sessió de migdia cal lliurar a la porta una joguina no bèl·lica, nova i sense embolcallar.
 

Altres notícies

Documents relacionats