Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/10/2018 14:09:47
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
19/12/2017

Dani Mateo, Manu Guix i un diàleg entre Pasqual Maragall i Maria Aurèlia Capmany, principals propostes de la temporada de teatre de Sant Andreu de la Barca

Dani Mateo, Manu Guix i un diàleg entre Pasqual Maragall i Maria Aurèlia Capmany, principals propostes de la temporada de teatre de Sant Andreu de la Barca

La programació preveu un festival adreçat als joves

El monòleg i l'humor de Sani Mateo, la música de Manu Guix i la conversa figurada entre el exalcalde de Barcelona, Pasqual Maragall, i Maria Aurèlia Capmany al muntatge "Parlàvem d'un somni" són algunes de les principals propostes de la programació del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha destacat que "un cop més combinem a la programació d'arts escèniques, obres de primer nivell amb propostes de companyies locals".

"La programació es beneficia de l'acord que tenim de coproducció amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), que permet que es puguin veure a prop de casa muntatges que fins fa res estaven als principals escenaris de Barcelona", ha dit Juan Pablo Beas.

La temporada comença el dia 14 de gener amb el muntatge "Abajo el amor", de la companyia local TeatrAndreu; i seguirà el dia 27 de gener amb el monòleg "Desencadenado", de Dani Mateo.

Al mes de març pujarà a l'escenari municipal l'escola de dansa Paca García amb el seu espectacle de dansa flamenca "La pasión"; i el 24 de març arribarà el torn de la proposta de Jordi Coca, que proposa un curiós teatre-document que simula un diàleg entre Pasqual Maragall i Maria Aurèlia Capmany.

La proposta és una producció del TNC.

A l'abril podrem veure el muntatge "Il·luminats", el dia 7; i el 22 d'abril "Sol solet", basada en l'obra d'Àngel Guimerà i interpretada per Mercè Aránega, Laura Aubert i Javier Beltran, entre d'altres.

"Les noies de mossbank road", amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat seran les encarregades d'encetar el programa al mes de maig (el dia 5) i aquets mes es completarà amb "Després de tot", amb Manu Guix, el 18 de maig.

Una de les novetats d'aquest any és l'organització del Festival Zero, del 23 al 24 de febrer, una proposta adreçada fonamentalment als joves que preveu concerts musicals, muntatges teatrals i exhibicions de dansa.

La programació d'aquest any no oblida tampoc al públic infantil amb els Petits grans espectacles, una programació específica que preveu obres adreçades específicament als més petits de la ciutat.