Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/07/2019 04:43:30
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

05/03/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca recollirà signatures per reclamar un sistema de pensions dignes

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca recollirà signatures per reclamar un sistema de pensions dignes

Les farà arribar al Congrés dels Diputats

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures per reclamar una reforma del sistema de pensions que asseguri unes pensions dignes per a les persones.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha fet aquest anunci avui al matí coincidint amb la concentració que cada dilluns fan els pensionistes de la ciutat per reclamar unes pagues dignes.

Llorca ha assegurat que "no hi ha excuses per no tenir aquestes pensions dignes" i ha anunciat que "farem aquesta campanya de recollida de signatures, que posteriorment farem arribar al Congrés dels Diputats".

L'alcalde ha assegurat que "hi ha moltes possibilitats per poder aconseguir pensions dignes" i ha apuntat, per exemple, que les pensions no es sustentin exclusivament en les cotitzacions a la Seguretat Social sinó que també es puguin nodrir d'impostos directes.

Llorca ha recordat que aquesta situació no afecta exclusivament als pensionistes actuals sinó també als futurs: "els joves d'avui tindran dos problemes el dia de demà: que perdran poder adquisitiu si les pensions no s'actualitzen en funció de l'IPC i que els seus sous són precaris i s'incorporen tard al món laboral".