Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/02/2020 19:29:47
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
sopa de pedres teatre

Home |
15/06/2019

Enric Llorca, investit de nou alcalde de Sant Andreu de la Barca

Enric Llorca, investit de nou alcalde de Sant Andreu de la Barca

Durant el seu discurs ha estès la mà a les formacions que prioritzin el benestar de la ciutadania

El candidat del PSC a la reelecció com a alcalde, Enric Llorca, ha estat investit aquest matí de dissabte amb els vots favorables del seu grup i de C's. Podem s'ha abstingut i Fem Sant Andreu ha votat al seu propi candidat.

La llista socialista encapçalada per Llorca va ser la més votada a Sant Andreu de la Barca, sumant 5.078 vots (42,5%), el que donava als socialistes 10 regidors.

Aquesta mateixa setmana el PSC va reeditar el pacte de govern que mantenia amb C's el passat mandat. Els taronges van aconseguir les darreres eleccions 1.435 vots (12%) i van obtenir 3 regidors.

Durant el seu discurs d'investidura, Llorca ha assegurat que "acceptem el repte que ens ha encarregat la ciutadania de continuar dirigint aquesta ciutat i ho farem amb responsabilitat, amb compromís, amb il·lusió i amb la passió que ens desperta Sant Andreu de la Barca".

El reelegit alcalde ha assegurat que "tindrem la mà estesa a totes les formacions polítiques que tinguin com a prioritat Sant Andreu de la Barca, que vulguin treballar pel benestar de la seva ciutadania, pel futur de les seves empreses i pel progrés de la ciutat, deixant de banda debats estèrils, interessos partidistes o teories que queden molt lluny de Sant Andreu".

Llorca ha assegurat que el seu objectiu és "treballar per fer de Sant Andreu una ciutat més justa i igualitària i evitar l'exclusió social" i ha afegit que "volem una ciutat on tots i totes hi tinguem cabuda".