Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2020 00:40:22
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

07/01/2020

La campanya de Nadal es tanca amb un gran èxit de participació

La campanya de Nadal es tanca amb un gran èxit de participació

L'alcalde subratlla la implicació de les entitats i la col·laboració de la ciutadania

La campanya de Nadal, que inclou les activitats culturals i les comercials, s'ha tancat amb un gran èxit de participació, segons ha valorat avui dimarts l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca.

L'alcalde ha destacat la implicació i col·laboració de les entitats culturals de la ciutat, que han participat de manera activa en les activitats programades, i també de l'Agrupació del Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB).

Llorca ha destacat la gran participació de públic "a tots els actes organitzats, des de l'encesa de llums de Nadal fins a la cavalcada de Reis" i ha subratllat "el bon ambient que s'ha viscut aquests dies al carrer".

L?alcalde també ha fet una valoració molt positiva de la campanya comercial de Nadal, que ha comptat amb la participació de 159 comerços i ha assegurat que "no hem tocat sostre, encara tenim més comerços que es poden afegir durant les pròximes edicions perquè els botiguers de Sant Andreu de la Barca són actius i imaginatius".

El punt final a la campanya comercial de Nadal es va posar el passat dia 3 de gener amb l'acte que es va dur a terme al Teatre Núria Espert.

Durant aquest esdeveniment es va sortejar el cotxe que es el premi central de la campanya i que va guanyar Raquel Calleja, que va participar al sorteig amb una butlleta del Forn Farriol.

El mateix esdeveniment va servir per sortejar vals de compra valorats en 6.000 euros, dues paneres i un val de compra de 625 del Mercat de Sant Andreu de la Barca.