Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/03/2019 10:25:15
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

06/03/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza una passejada per parcs i jardins amb nom de dona amb motiu del 8 de març

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza una passejada per parcs i jardins amb nom de dona amb motiu del 8 de març

El consistori s'afegeix a l'aturada de dues hores per reclamar la

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'ha afegit a l'aturada de dues hores convocada pels sindicats majoritaris amb motiu del 8 de març i amb la finalitat de reclamar la igualtat entre homes i dones.

Amb motiu d'aquesta jornada reivindicativa, el consistori ha organitzat diverses activitats que volen posar de relleu la importància de les dones en el desenvolupament de la humanitat i denunciar les desigualtats que encara actualment es produeixen.

D'entre els actes previstos destaca una passejada pels parcs i jardins de la ciutat dedicats a dones que han tingut un pes específic a la història com ara la poetessa Rosalia de Castro; la revolucionària Mariana Pineda; o les escriptores Mercè Rodoreda o Montserrat Roig.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha recordat que "des dels ajuntaments treballem cada dia per millorar la societat i evitar desigualtats però aquesta lluita cal fer-la visible un dia com avui".

Amb motiu del 8 de març, l'Ajuntament ha publicat un manifest que reivindica els drets humans, la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, el dret de les pròpies dones a decidir sobre tot allò que les afecta, incloent-hi el propi cos.

El manifest recorda assegura que "cal respectar les veus de les dones, no silenciar-les o ignorar-les. Volem que les veus de les dones siguin lliures, visibles arreu de la societat, en tots els sectors professionals, acadèmics, polítics i socials".

Altres notícies

Documents relacionats