Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/02/2020 10:44:27
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

18/07/2019

Un escape room i un concert de La unión, principals atractius de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Un escape room i un concert de La unión, principals atractius de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Es celebrarà els dies 30 i 31 d'agost i 1 i 2 de setembre

Un escape room, a les instal·lacions de l'escola Can Salvi, i el concert del grup La Unión seran els principals atractius de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca, que enguany es celebrarà els dies 30 i 31 d'agost i 1 i 2 de setembre.

El programa de la festa combina un cop més les activitats culturals tradicionals, com ara el correfoc o la cercavila de gegants, amb propostes més noves però plenament consolidades, com ara la Festa Holi.

El divendres a la nit es reserva per a la música més electrònica, amb la participació de Brian Cross i Adrián Fyrla, dissabte a la nit és el torn de La Unión i l'orquestra Moonlight i diumenge arribarà la rumba catalana de la mà de Sabor a Gràcia.

La Festa de l'Aigua, la Barca del Senyor Andreu o la gimcana nocturna, l'activitat amb més seguidors de la Festa Major i que enguany té com a tema la conquista de l'espai, ocupen també un espai rellevant a la programació festiva de Sant Andreu de la Barca.

David Navarro dissenya la imatge de la Festa Major

El dissenyador local de només 21 anys David Navarro és el creador enguany del cartell de Festa Major, que anunciarà a tota la ciutat els quatre dies de festa de Sant Andreu de la Barca.

El cartell destaca pel primer pla que fa de la geganta Quimeta, un símbol de la tradició, la cultura i la història de Sant Andreu de la Barca.

Enguany, l'Ajuntament ha convocat un concurs per triar al dissenyador del cartell de Festa Major, al que s'han presentat un total de 35 dissenyadors locals.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha destacat que "hem volgut recuperar aquesta tradició del concurs de Festa Major" i ha destacat que "hem quedat gratament sorpresos per la quantitat d?artistes que hi ha participat, per la qualitat de la seva obra i per la seva joventut".

"Hem volgut aprofitar la capacitat creativa de la població", ha dit Beas, que ha remarcat que "els darrers anys hem encarregat el cartell a un dissenyador local però sempre en venen d'altres demanant poder fer-ho. Amb aquesta iniciativa tractem d'arribar a tota la població".

El guanyador del concurs, a més de veure la seva obra anunciant l?esdeveniment a tota la ciutat, ha aconseguit 350 euros.