Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
22/08/2019 21:55:30
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

17/04/2019

Sant Andreu de la Barca s'omple de literatura amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Sant Andreu de la Barca s'omple de literatura amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Els actes centrals tindran com a escenari la plaça de la Font de la Roda

Els carrers de Sant Andreu de la Barca es tornen a omplir enguany de literatura amb motiu de la commemoració de la Diada de Sant Jordi.

Durant el mes d'abril s'han instal·lat als carrers de la ciutat textos d'escriptors i llibres destacats de la literatura universal que aquests any commemoren l'aniversari del seu naixement, de la seva mort o de l'any de la primera publicació.

Les activitats de la Diada de Sant Jordi tindran lloc el mateix dia 23 d'abril a la plaça de la Font de la Roda.

Durant tota la tarda hi haurà parades on les entitats i associacions de la ciutat mostraran la seva feina.

La festa es completarà amb les sardanes de la Cobla Ciutat de Terrassa, que organitza l'Associació Societat el Casino; una xocolatada; el ball dels gegantons Ètnia i Bruixilda, a càrrec de l'Agrupació Cultural Aigüestoses; els balls de l'escola de dansa Sonia Navarro; un tastet de teatre amb l'Escola de Teatre Sense Drama; o els castells de la colla de l'Adroc.

En el marc de la diada, el dimecres tindrà lloc la desena edició del recital poètic que organitza el Fòrum Cultural Gaspar de Preses i la presentació del llibre "La memòria de les petjades", amb la participació de l'autor José Luis García Herrera.

Les activitats es completen el dissabte amb un club de lectura dedicat a l'obra "Por" d'Stefan Zweig; la Tabalada i el correfoc de Sant Jordi que organitza la Colla de Diables i la teatralització de la llegenda de Sant Jordi.

Documents relacionats