Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/11/2019 02:41:00
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Festa de Sant Andreu 19

Home |
21/10/2014

L'Institut El Palau visita l'Institut Katolickie Gimnazjum de Polònia

L'Institut El Palau visita l'Institut Katolickie Gimnazjum de Polònia

El passat mes de juny els alumnes i professors de l'Institut El Palau van visitar un institut de Polònia amb motiu del projecte europeu The Amazing Game of Ancient European Trails.

L'Institut del Palau va finalitzar el curs passat amb una visita a l'Intitut Katolickie Gimnazjum de Cieszyn, Polònia. 

Durant 5 dies els alumnes i professors de l'institut de Sant Andreu de la Barca, van poder conèixer la població, la cultura i sobretot el model educatiu d'aquest país, a traves de diferents visites a museus, monuments i paratges naturals.

A part de la visita cultural, els professors van realitzar una trobada amb l'equip docent polac per decidir les futures activitats de la fase del projecte i per posar en comú els resultats obtinguts per part dels instituts envers el projecte europeu.

En el projecte The Amazing Game af Ancient European Trails l'Institut El Palau, treballa i es cordina amb altres instituts d'europa, amb l'objectiu de realitzar, entre tots els instituts participants, un joc de taula educatiu basat en el camins transnacionals europeus i inspirat en el joc de l'oca.

A més del Institut de Sant Andreu de la Barca, també participen en el projecte altres instituts europeus de Bèlgica, Gran Bretanya, Romania, Turquia, Polònia, Itàlia, i Grècia.

La propera visita que realitzarà institut El Palau serà al Kendal College de Kendal, Regne Unit.

Altres notícies