Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
27/02/2020 15:05:39
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Com et podem ajudar

Com et podem ajudar 

Escoles Bressols Municipals

Les escoles bressols municipals de Sant Andreu de la Barca compten amb una amplia trajectòria, disposen d'espais interiors organitzats amb intencionalitat educativa i pensats per facilitar l'activitat lliure i autònoma dels infants de 0 a 3 anys, així com espais de trobada i acompanyament a les famílies.


Les professionals de les escoles saben de les capacitats dels infants i de les potencialitats que poden anar desenvolupant en ambients favorables i acollidors. Treballen perquè els infants explorin i descobreixin aspectes diversos del món que els envolta, diferents i alhora complementaris del context familiar i social.


El nostre primer objectiu és que els infants es sentin acollits, reconeguts, estimats i segurs física i emocionalment. Per això confiem en ells, en les seves capacitats d'acció i els encoratgem a expressar-les, mantenint-nos disponibles i amb actitud d'escolta envers les seves demandes. Escoltem i acollim els seus sentiments i les seves emocions, acompanyant-los en els seus particulars processos de creixement.


Entenen, així mateix, que les famílies són els primers referents afectius i educatius dels infants. Les professionals col·laborem i els donem suport en la criança i educació dels seus fills i filles, tot oferint-los la possibilitat de compartir i contrastar experiències, expectatives, dubtes i inquietuds amb altres famílies i professionals del centre, així com oferint espais de trobada amb els seus fills i filles que els permetin descobrir i ampliar noves estratègies i recursos en la relació amb els seus infants.

Comptem amb tres escoles bressols municipals:
EBM El Cavallet
C/ Anoia 27
Telèfon: 931578705 Email: a8062985@xtec.cat

EBM Casa Pedemonte
Carretera de Barcelona, 59
Telèfon: 936532457 Email: a80679102xtec.cat

EBM El Trenet
C/ Francesc Macià, 27
Telèfon:936821443 Email: a8069955@xtec.cat
 

On et pots adreçar?

Regidories de les quals depèn:

Educació