Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
22/01/2019 03:02:26
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Ajuntament

Participació i solidaritat
Participació i solidaritat

Participació i solidaritat

La creació del Consell de Ciutat, que aplega tot un conjunt de ciutadans que opinen i suggereixen aspectes de la ciutat, ha estat un dels fet més destacables de la política de participació de l’Ajuntament. A més, s’ha incrementat la solidaritat amb altres païssos.

12 ciutadans i ciutadanes formen part del Consell de Ciutat que dóna idees i suggeriments al govern municipal.

El Consell de Ciutat és un organisme creat per l’Ajuntament i composat per ciutadans i ciutadanes del municipi que serveix com a nexe d’unió entre govern i ciutadania i on es proposen millores i es trasllada el sentiment del carrer al govern de la ciutat.

35 entitats de diversos països participen cada any en la Mostra Gastronòmica de la Setmana Intercultural.

A nivell de participació, també s’han desenvolupat edicions dels pressupostos participatius i el programa anual d’agents de civisme, a més d’organitzar amb éxit la Setmana Intercultural amb gran participació a la Mostra Gastronòmica.


S’han intensificat els projectes de cooperació amb Moçambic i Cuba, així com les línies anuals de cooperació amb la Fundació Josep Comaposada (per a països de Sudamèrica), amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (Sudamèrica i Àfrica) i amb Càritas de Sant Andreu de la Barca.

 Versió per a imprimirImprimir