Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/02/2020 12:11:54
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

Ràdio Sant Andreu, emissora municipal


Sant Andreu de la Barca té una emissora municipal amb programació estable: Ràdio Sant Andreu (98.0 FM).

El 19 d'abril de 1990 Ràdio Sant Andreu iniciava les emissions regulars com a emissora municipal, tot i que els orígens de la ràdio local se situen l'any 1983, quan es va crear la societat STUDIO-79, que va mantenir la seva activitat fins al 1988.

L'Emissora Municipal ofereix actualment una programació variada, gràcies a mig centenar de col·laboradors, que amb els seus programes i espais informatius, magazins, musicals i esportius, ofereixen una programació propera i plural.

Ràdio Sant Andreu s'ha potenciat, des de 2013 amb la nova pàgina web que ha permès a l'emissora arribar a l'audiència a qualsevol hora i des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, ja que des del 2005 les emissions de Ràdio Sant Andreu es poden seguir a través del web www.radiosantandreu.com.

Després de 25 anys, Ràdio Sant Andreu aposta per la ràdio del segle XXI acostant-se a les noves tecnologies amb un augment significatiu de la presència a les xarxes socials; facebook i twitter, fet que converteix Ràdio Sant Andreu en un mitjà molt actiu i de referència informativa i cultural. Pots seguir la ràdio municipal a twitter (@radiosantandreu) i a facebook (facebook.com/RadioSantAndreu).

Ràdio Sant Andreu forma part del Consorci de Comunicació Local (CCL), un òrgan que té com a finalitat promoure la comunicació plural i de proximitat.

 Versió per a imprimirImprimir