Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
21/10/2018 12:24:32
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Ajuntament

Sant Andreu, en forma
Sant Andreu, en forma

Sant Andreu, en forma

Sant Andreu de la Barca està en forma perquè practica l’esport i el gaudeix al màxim. En els últims quatre anys, a banda del gran projecte de la piscina municipal coberta i el pavelló poliesportiu, la ciutat ha continuat apostant per la pràctica esportiva des dels més petits fins als més grans.

A nivell d’instal·lacions, s’han construït tres pistes de pádel a Can Salvi, s’han refet les pistes de terra batuda, s’ha renovat les de gespa, s’han adaptat els accesos al camp de futbol i a la piscina per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha instal·lat llum artificial al circuit de BMX.

6.500 persones que fan esport en les instal·lacions esportives de la ciutat.

Sant Andreu ha acollit grans esdeveniments com el Descens de BTT, 2 campionats d’Espanya i 2 Opens Internacionals al circuit de BMX, l’Open de MTB de raid, la final de Catalunya de Futbol base a Can Salvi o la Cursa de Primavera amb 600 participants anuals.

1.445 alumnes que formen part de l'Escola Esportiva Municipal.

Gran quantitat d'activitats dirigides als més petits: 1.612 hores d'entitats esportives en els col·legis, 2.600 nens participants en les activitats d'estiu i 1.225 alumnes han gaudit dels Jocs Escolars, i propostes especials per a persones amb disminució (natació, vetlla i hípica).

9.000 persones de totes les edats han participat en els cursets de natació.

2,5 milions d’euros en subvencions a entitats esportives (2007-2011).

 Versió per a imprimirImprimir