Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/01/2019 18:57:47
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Ajuntament

Informes d'Indicadors de Salut Local

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona elabora des de l'any 2011 'Informes d'Indicadors de Salut Local' per als municipis de més de 10.000 habitants que ho sol'liciten. La idea és oferir als ajuntaments instruments que recullen i analitzen al llarg dels darrers deu anys l'evolució de 90 indicadors relacionats amb diferents determinants de salut.
Sant Andreu de la Barca és una de les 37 ciutats de més de 10.000 habitants que en l' actualitat disposa d'aquests informes, concretament de 3, l'últim actualitzat amb dades de 2013 i 2014. Aquests, que queden emmarcats en el context dels plans de salut de la nostra ciutat, faciliten als responsables municipals dades sistemàtiques, fiables i rellevants per al coneixement de la salut local.
Així, els 'Informes d'Indicadors de Salut Local' , permeten fer un seguiment dels canvis en l'estat de salut de la nostra població, estudiar els possibles motius, identificar necessitats i desigualtats en salut i, en conseqüència, permeten prioritzar i avaluar les polítiques municipals d'intervenció en matèria de salut pública. 
 

 Versió per a imprimirImprimir