Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/01/2019 17:48:03
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Ajuntament

Jornet Llop Pastor Arquitectes
Jornet Llop Pastor Arquitectes

Equip redactor: Jornet Llop Pastor, arquitectes

Jornet Llop Pastor Arquitectes és el despatx professional que està realitzant la revisió del Pla d'ordenació Urbanística Municipal de Sant Andreu de la Barca des de l'any 2010.

quest despatx professional fou fundat el 1988 pels arquitectes Sebastià Jornet i Forner, Carles Llop i Torné (doctor arquitecte) i Joan Enric Pastor Fernández.

Compten amb la col·laboració d’un equip de 25 professionals i un conjunt multidisciplinar de col·laboradors.

Durant els més de 20 anys de trajectòria professional s’ha desenvolupat un ampli ventall de treballs d’ordenació territorial, planejament municipal i derivat, així com un gran nombre de projectes urbans i d’intervenció en el paisatge, tant per a promotors públics com per a privats, així com participat en diferents consultes internacionals d’arquitectura i urbanisme: Atenes, Hèlsinki, Tesalònica, Budapest, Bologna, Regio Emilia, Lugano, Perpinyà i Saint Cyprien.

Han estat guanyadors de diversos concursos d’arquitectura i urbanisme com: El recinte firal i la transformació urbana del barri de Sant Jaume de Tortosa; les ordenacions dels sectors residencials de l’Eixample Sud i de la Iana Can Bonic al Prat de Llobregat; ordenació del front marítim de Tossa de Mar; l’ordenació urbanística del sector San Raimon de Penyafort i carrer Guipúscoa a Sant Adrià del Besòs; l’ordenació per al nou barri residencial de la península de Velence Gardony a Budapest; el concurs d’idees per a la redacció de la modificació puntual del Pla general i el Pla parcial del sector d’activitat econòmica Torreblanca-Quatre Pilans a Lleida, etc.

L'equip d'arquitectes que estan realitzant el Pla d'Ordenació Urbanística Municipla de Sant Andreu de la Barca té un ampli reconeixement en aquesta terreny i han  obtingut els següents premis:

- Premi Catalunya d’Urbanisme 2005 al Pla d’ordenació urbanística municipal de Terrassa.
- Premi Nacional d’Urbanisme 2006, pel Pla de transformació del barri de La Mina a Sant Adrià de Besòs.
- Premi Catalunya d’Urbanisme 2009 al Pla parcial urbanístic del sector industrial PP-01 Ca n’Alemany a Viladecans.
- Premi Europeu d’Urbanisme 2010 (European Urban and Regional Planning Achievement Awards 2010), atorgat pel Consell Europeu d’Urbanistes pel Pla de transformació del barri de La Mina.
- Premi Urbanisme de la XI Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme 2011, rebut recentment pel Pla d’ordenació urbanística municipal de Montmeló.

 Versió per a imprimirImprimir

Enllaços relacionats