Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/01/2019 10:23:38
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Ciutat

Nous horaris, a partir del 28 de juliol de 2012, a la línia Llobregat-Anoia de FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha anunciat nous horaris a la línia Llobregat-Anoia a partir del 28 de juliol de 2012.

El nou horari suposa estructurat el servei en un horari diferenciat en hores punta (de 7:00 a 9:00 hores), hores vall (9:30 a 13.30 hores) i hores intermèdies (de 13:30 a 20:00 hores).

El plantejament es modular l'oferta d'acord amb la demanda real de la línia en general, amb una reducció del nombre de circulacions, especialment en hores vall.

El canvi vol dir que l'interval màxim entre trens a les hores punta serà de 11 minuts (actualment és de 6 minuts), a les hores vall de 6 minuts i a les hores intermèdies, de 12 minuts (actualment és de 15 minuts).

El nou horari suposa una guany de temps de 7 minuts entre Manresa i Barcelona i de 10 minuts entre Igualada i Barcelona.

Hi ha una millora generalitzada de la velocitat comercial, amb reduccions de 3 minuts del viatges en al resta de trens.

També es millora l'oferta de semidirectes, que paren a l'estació de Sant Andreu de la Barca.

Us adjuntem els nous horaris en format PDF de les tres línies que incideixen a les estacions de Sant Andreu de la Barca i El Palau, així com un resum gràfic de les hores de pas a l'estació de Sant Andreu de la Barca en hores punta, hores vall i hores intermèdies.Pendent de traducció

 Versió per a imprimirImprimir