Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/07/2018 10:53:56
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Ajuntament

Biblioteca Aigüestoses

La Biblioteca va ser inaugurada a l’any 1995. Es un servei municipal gestionat per l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, segons el conveni signat el 14 de maig de 1995. Rep el suport del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

La Biblioteca Aigüestoses és un servei municipal adreçat als ciutadans i ciutadanes de Sant Andreu de la Barca amb la voluntat de ser un portal a la informació global i local, oferir recursos per a l’accés a la cultura, la formació i el lleure. Es un espai de relació i trobada i un dels agents culturals de Sant Andreu de la Barca que ofereix els seus serveis als ciutadans i col·lectius del municipi, per a promoure la cohesió social i l’excel·lència personal i professional dels individus.

La Biblioteca Aigüestoses ha esdevingut el referent informatiu de Sant Andreu de la Barca, un espai de cultura, lleure i formació presencial i virtual, un espai d’integració i debat, obert a les iniciatives culturals i socials que es diguin a terme al municipi i atent a les necessitats informatives dels ciutadans que respondrà amb un compromís de qualitat.

La Biblioteca és un servei gratuït que posa a la vostra disposició uns espais còmodes i adequats, un fons actualitzat i un equip de persones al vostre servei.

La Biblioteca us ofereix accés a més de 38.000 documents en diferents suports. El nostre fons inclou llibres i documentals de totes les temàtiques per a petits i grans, novel·les per a tots els gustos, contes per a nens de totes les edats, cinema en DVD, música de diferents estils, diaris i revistes de moltes temàtiques, bases de dades de premsa, dret, medicina, etc., recursos electrònics diversos. El fons creix a un ritme del 6% anual i es renova a un ritme del 11% anual.

La Biblioteca s’ubica al Centre Cultural Aigüestoses i compta amb una superfície de 1.120 m2 que es distribueixen en dues plantes: a la planta baixa trobareu un espai que inclou l’espai de música i cinema, l’àrea de revistes, el Servei de préstec i els aparells de visionat i escolta d’audiovisuals. A la planta primera trobareu dues sales: l’àrea Infantil (per a nens fins a 14 anys) i l’àrea general per als adults.

En total disposeu d’uns 150 punts de lectura, 6 ordinadors d’accés a Internet, 5 ordinadors de consulta del catàleg.

 Versió per a imprimirImprimir

Webs d'interés