Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/01/2019 10:53:09
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Ciutat

Imprimir

Ferrocarril de la Generalitat de Catalunya

Dues estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (Sant Andreu de la Barca i abaixador d’El Palau) de la línia de Manresa i Igualada, el Metro del Baix Llobregat, donen servei a la zona.

La línia de FGC Llobregat-Anoia surt de plaça d'Espanya, arriba a Martorell, i d'aquesta punt surten dos ramals, cap a Igualada i Manresa.

Els serveis son:
- L8: Barcelona (Pl. Espanya-Molí Nou). Para en totes les estacions.
-S33: Barcelona (Plaça Espanya-Can Ros). Para en totes les estacions.
-S4: Barcelona (Plaça Espanya-Olesa de Montserrat. Para en totes les estacions (entre elles a El Palau, a Sant Andreu de la Barca).
- S8: Barcelona (Plaça Espanya-Martorell Enllaç). Para en totes les estacions  (entre elles a El Palau, a Sant Andreu de la Barca).
- R5: Barcelona (Plaça Espanya-Manresa). Para a plaça Espanya, Ildefons Cerdà, Europa Fira, L'Hospitalet-Avinguda Carrilet, Almeda, Sant Boi, Sant Andreu de la Barca, Martorell Central, Martorell Enllaç. A partir d'aquesta punt para a totes les estacions.
- R6: Barcelona (Plaça Espanya-Igualada). Para a plaça Espanya, Ildefons Cerdà, Europa Fira, L'Hospitalet-Avinguda Carrilet, Almeda, Sant Boi, Sant Andreu de la Barca, Martorell Central, Martorell Enllaç. A partir d'aquesta punt para a totes les estacions. 

Pendent de traducció