Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
22/01/2019 07:23:06
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Ciutat

Imprimir

Informes d'atur 2014

El departament d'Anàlisi i Prospectiva de l'Àrea de Desenvolupament Estratègic del Consell Comarcal del Baix Llobregat, realitzat cada mes un Informe sobre l'atur registrat.

El Departament d'Anàlisi i Prospectiva de l'Àrea de Desenvolupament Estratègic del Consell Comarcal del Baix Llobregat té com a objectiu principal aportar coneixement de la realitat de la comarca de manera que sigui d'utilitat per poder dissenyar, desenvolupar i avaluar les polítiques públiques que s'apliquen.

Es tracta d'un departament que col·labora amb la resta d'àrees i departaments del Consell Comarcal, així com també amb els ajuntaments i els principals agents econòmics i socials implicats en el desenvolupament econòmic i social del territori, per tal que aquests puguin desenvolupar els seus programes i serveis amb una informació acurada, permanent i exhaustiva de la realitat de la comarca i els seus 30 municipis.

Per tal de portar a terme tot això, el departament d'Anàlisi i Prospectiva compta amb l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat (OC-BL).