NOTÍCIES

Primer pedra dels pisos protegits de la brigada
  divendres 31 de març del 2023, Sant Andreu de la Barca

Demà dissabte 1 d’abril es col·locarà la primera pedra de la promoció de 36 pisos de protecció oficial que es construiran al solar que abans ocupava la brigada municipal.

L’Ajuntament inverteix un milió d’euros en plaques fotovoltaiques
  dilluns 06 de març del 2023 L'Ajuntament invertirà durant els pròxims mesos un milió d'euros per a la col·locació de plaques fotovoltaiques a les cobertes d'edificis municipals.
L’Ajuntament remodela les dependències del EAIA per millorar l’atenció a les persones usuàries
  dilluns 27 de febrer del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha remodelat les instal·lacions on treballa l'equip d'atenció a la infància i l'adolescència (EAIA) amb la finalitat de millorar el servei que es presta a les persones usuàries.
Sant Andreu de la Barca dedica el mes de març a reivindicar el paper de les dones a la societat
  dilluns 27 de febrer del 2023 L'Ajuntament, amb la col·laboració d'entitats i associacions, ha preparat un ampli programa d'activitats, xerrades i actes per commemorar el Dia de la Dona i reivindicar el seu paper a la societat.
Més de 600 persones participen al dinar popular per commemorar el Dia d’Andalusia
  dilluns 27 de febrer del 2023 Més de 600 persones han participat aquest diumenge al dinar popular que ha organitzat l'Ajuntament amb motiu del Dia d'Andalusia.
Multitudinària festa per conèixer els remodelats Jardins Pedemonte
  dilluns 27 de febrer del 2023 Centenars de persones han assistit a la festa organitzada aquest dissabte per estrenar els remodelats jardins Pedemonte.
L’oficina de Correus obrirà tot el dia de manera ininterrompuda
  divendres 24 de febrer del 2023 L'oficina de Correus del carrer Guatemala obrirà de manera ininterrompuda tot el dia a partir de la pròxima primavera.
L’Ajuntament  s’afegeix al rebuig a la invasió d’Ucraïna
  dijous 23 de febrer del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'ha afegit a la condemna a la invasió d'Ucraïna per part de Rússia amb motiu del primer aniversari de la guerra.
Segueix el ple municipal en directe
  dijous 23 de febrer del 2023 Avui dijous a partir de les 19.00 hores hi ha ple municipal corresponent al mes de febrer.
Obert el termini per optar a ser jutge de pau substitut
  dijous 23 de febrer del 2023 Demà, divendres, 24 de febrer de 2023,