NOTÍCIES

Oberta la convocatòria per la constitució d’una borsa de treball de conserges
  dilluns 02 de octubre del 2023, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat la convocatòria del procés selectiu per la creació d’una borsa de treball de conserges per cobrir temporalment vacants o substitucions de personal, això com altres supòsits de contractacions laborals temporals o de nomenaments interins en supòsits de necessitat extraordinària i urgent.

Minut de silenci per condemnar el feminicidi d'una dona a Palamós
  dimarts 12 de setembre del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha convocat un minut de silenci aquest dimarts 12 de setembre a les 12 hores, com a mostra de condol i condemna al feminicidi d'una dona a mans del seu marit al domicili familiar a Palamós.
L'alcalde, Marc Giribet, fa una bona valoració de la reunió amb el conseller d'Empresa, Roger Torrent
  divendres 08 de setembre del 2023 L'alcalde, Marc Giribet, fa una bona valoració de la reunió celebrada ahir amb el conseller d'Empresa de la Generalitat, Roger Torrent, sobre Celsa. Giribet ha insistit que la principal preocupació per Sant Andreu de la Barca és la continuació del negoci industrial "perquè hi ha 200 famílies de Sant Andreu que hi treballen i són la nostra principal inquietud".
L'Acte Institucional de La Diada Nacional de Catalunya potenciarà la cultura
  divendres 08 de setembre del 2023 El proper dilluns 11 de setembre, Sant Andreu de la Barca viurà una Diada Nacional de Catalunya on la cultura serà la gran protagonista amb una doble actuació musical dins l'Acte Institucional. Aquest matí l'alcalde, Marc Giribet, i el regidor de Cultura, Andreu Mitjans, han presentat el cartell de l'Onze de Setembre i els actes que el composen.
Dimarts 12 de setembre obren les inscripcions per als cursos de català
  divendres 08 de setembre del 2023 El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca obre el període d'inscripció per als cursos que començaran a partir del 20 de setembre de 2023. Les persones interessades a aprendre català o a millorar-ne el nivell poden inscriure's del 12 al 15 de setembre.
Prop de 4.000 alumnes comencen el curs escolar a Sant Andreu de la Barca
  dimecres 06 de setembre del 2023 Aquesta setmana comencen el curs escolar 23–24 un total de 4.101 infants i adolescents d'educació infantil, primària i secundària. Aquest dimecres 6 de juny ho han fet les set escoles d'educació infantil i primària (d'i3 a 6è de primària) de Sant Andreu de la Barca i també els cursos d'educació secundària obligatòria (de 1r a 4t d'ESO) dels tres instituts de la població.
Es posa en marxa la 1a Enquesta de Valoració de la Festa Major
  dimarts 05 de setembre del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa en marxa la 1a Enquesta de Valoració de la Festa Major. D'aquesta manera, totes les santandreuenques i santandreuencs podran posar nota als diferents actes i activitats de la Festa Major.
L’Ajuntament sol·licita una reunió amb els nous propietaris de l’empresa Celsa
  dimarts 05 de setembre del 2023 L'Ajuntament es mostra preocupat pel futur industrial de l'empresa i el manteniment dels llocs de treball un cop el jutjat mercantil número 2 de Barcelona ha sentenciat el traspàs de la propietat de l'empresa Celsa als seus creditors.
22 establiments participen en l’onzena Ruta de la Tapa
  divendres 01 de setembre del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació, Formació, Indústria, Comerç i Turisme, organitza l'onzena edició de la Ruta de la Tapa, una activitat que ja s'ha consolidat dins el programa de la Festa Major.
S’amplia el dispositiu de seguretat per la Festa Major
  divendres 01 de setembre del 2023 Sant Andreu de la Barca ha ampliat el dispositiu de seguretat per a la Festa Major, que té lloc des d'aquest divendres 1 i fins al dilluns 4 de setembre. L'objectiu d'aquest increment és garantir la seguretat durant els quatre dies de festivitats i poder atendre qualsevol necessitat ciutadana amb rapidesa.