NOTÍCIES

La literatura inundarà la ciutat a l’abril

Els ciutadans poden proposar les seves frases literàries favorites per que quedi gravades als bancs
La literatura inundarà la ciutat a l’abril

Promoure la lectura, difondre les obres literàries clàssiques i modernes i donar a conèixer autors de diferents estils. Aquest és l’esperit d’una festa com la Diada de Sant Jordi, que enguany tornarem a celebrar amb totes les mesures de seguretat necessàries i amb les restriccions que marqui en cada moment la normativa.

 

La situació actual de pandèmia sanitària impedirà un any més la celebració de la Diada de manera tradicional i és per això que des de l’Ajuntament s’han cercat noves fórmules perquè la tradició arribi a tots els barris de la ciutat.

 

L’objectiu és que mig centenar de bancs de Sant Andreu tinguin inscrita una frase cèlebre d’un autor destacat. Els veïns poden proposar les seves cites preferides i fer-les arribar a l’adreça de correu electrònic frasebanc@sabarca.cat.

 

Les cites literàries han de tenir un màxim de 80 caràcters, incloent espais, han d’anar acompanyades del títol de l’obra i del nom de l’autor i poden ser en català o en castellà. Un comitè vinculat al món de la cultura seleccionarà les frases que es col·locaran als bancs i valorarà especialment la singularitat i la reflexió que hi ha darrera de cada proposta.