AGENDA

FESTIVAL ZERO: PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS

T'agradaria assistir?
FESTIVAL ZERO: PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS

L’espectacle es realitzarà a una zona de bosc del municipi. Espectacle semi-itinerant a l’aire lliure. No adaptat. Cal portar calçat resistent per a caminar i venir abrigat. 

Negra nit. Els arbres més vells del bosc amaguen històries que han anat engolint amb el pas del temps. Tot allò que s'ha viscut al bosc, tot el que s'hi ha explicat, s'ha quedat al bosc. Ha acabat baixant al sòl, sedimentant. Aquestes històries són encara sota les fulles seques i  les pedres, entre la molsa i la sorra, barrejant-se amb els fongs i les arrels.

Sempre duem un telèfon mòbil al damunt. I si per una vegada ens servís per a connectar realment amb el que ens envolta? I si ens permetés veure el que mai veiem, escoltar les paraules que mai escoltem? I si ens permetés reviure les històries gravades al bosc?

L'espectacle succeeix de nit a un bosc. Un grup reduït de persones, amb un mòbil a la mà, s'endinsa en un espai desconegut. Cadascú començarà a rebre comunicacions que el sorprendran i que l'obriran a un món ocult, a tot allò que pot arribar a passar-li si es perd.

Proposem una reflexió sobre la vigència de la nostra tradició oral, sobre on pot trobar-se la màgia avui en dia, i sobre les noves formes d'explicar històries en un món envoltat de tecnologia com l'actual.

XXIII Premi de la Crítica a Millor Espectacle de Carrer

Edat recomanada a partir de 12 anys. 

Durada: 60 minuts

Preu: 8,00 € anticipada o a taquilla des d'una hora i mitja abans
 
Venda d'entrades AQUÍ
 
Espai: Sala Federico García Lorca
Dia i hora
17-03-2023 a les 19:30h
Preu d'entrada
Preu de 8 €
Ubicació - Edifici Municipal