NOTÍCIES

La delegada del Govern destaca la cogovernança entre l’Estat, les comunitats i els ajuntaments per fer front a la crisi
  divendres 03 de febrer del 2023, Sant Andreu de la Barca

La delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Maria Eurgènia Gay, ha destacat la importància de la cogovernança entre l’Estat, les comunitats autònomes i els ajuntaments per donar resposta a les necessitats de la ciutadania en un moment “geopolític complicat”.

L’Espai Jove reobre les seves portes amb més oferta i més propostes
  dijous 02 de febrer del 2023 Aquest mes de febrer reobrirà les seves portes l'Espai Jove, un equipament de referència en l'àmbit de la participació i la promoció social adreçat a adolescents i joves.
Jocs tradicionals per als més petits després de l’escola
  dijous 02 de febrer del 2023 Aquest mes de febrer es reprèn el programa “Vols jugar amb nosaltres?'dquo;, una iniciativa que proposa jocs tradicionals per als més petits en horari de tarda i després del col·legi.
Sant Andreu de la Barca es disfressa de disbauxa per celebrar el carnestoltes
  dijous 02 de febrer del 2023 La ciutat ja ho té tot preparat per celebrar el carnestoltes, moment de disbauxa, de bromes i d'alegria. El tradicional ball de disfresses i la rua no falten enguany a la festa.
L’Escola d’Igualtat presenta la seva programació presencial
  dijous 02 de febrer del 2023 L'Escola d'Igualtat de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una ambiciosa programació, que pretén posar l'accent en la formació per assolir la igualtat entre les persones i lluitar contra les agressions i assetjaments.
Prohibeixen l’accés dels patinets elèctrics al transport públic
  dimarts 31 de gener del 2023 Des de demà dimecres i durant sis mesos estarà prohibit l'accés al transport públic dels patinets elèctrics i d'altres vehicles de mobilitat personal. Així ho ha decidit l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), organisme del que depèn el transport públic.
L’Ajuntament aprova un pressupost de 32,5 milions d’euros
  divendres 27 de gener del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat un pressupost de 32,5 milions d'euros per aquest exercici, el que representa un 1% més que l'anterior.
Segueix el ple municipal en directe
  dijous 26 de gener del 2023 Avui dijous a partir de les 19.00 hores hi ha ple municipal corresponent al mes de gener.
El servei d’autobús a demanda de Sant Andreu de la Barca triplica el nombre d’usuaris
  dijous 26 de gener del 2023 El servei d'autobús a demanda, que es va posar en marxa ara fa un any, tanca aquest període amb un gran èxit i acollida per part dels usuaris.
Sant Andreu de la Barca estrenarà la nova piscina descoberta el pròxim estiu
  dimecres 25 de gener del 2023 Sant Andreu de la Barca estrenarà el pròxim estiu la piscina descoberta que es construeix a Can Salvi i que compta amb un pressupost de 360.000 euros.
El ple municipal aprovarà un pressupost de 32,5 milions d’euros
  dimecres 25 de gener del 2023 El ple municipal del mes de gener, previst per demà dijous, aprovarà el pressupost municipal per al present exercici, que ascendeix a 32,5 milions d'euros.
La Policia Local de Sant Andreu de la Barca interposa un centenar de denúncies per ús inadequat de patinets elèctrics
  dimecres 25 de gener del 2023 La Policia Local de Sant Andreu de la Barca va interposar l'any passat un total de 126 denúncies a usuaris de vehicles de mobilitat personal per un ús inadequat. En la majoria de casos es tracta de persones que circulaven per sobre les voreres, no respectaven els semàfors o viatjaven dos usuaris en un mateix patinet.
Ja es pot llegir el primer número de ‘la Veu de Sant Andreu’
  dimarts 24 de gener del 2023 Des d'avui dimarts ja es pot llegir el nou butlletí municipal, “La Veu de Sant Andreu'dquo;, de periodicitat mensual i que es repartirà a les bústies de la ciutat.
Dos detinguts per un delicte contra la salut pública
  dimarts 24 de gener del 2023 La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha detingut a dues persones acusades d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.
L’Ajuntament activa el dispositiu hivernal davant la previsió de baixes temperatures
  dimarts 24 de gener del 2023 L'Ajuntament ha activat el dispositiu hivernal davant les previsions meteorològiques, que anuncien la possibilitat de neu aquest dimarts a la zona, especialment entre mig matí i mitja tarda.
La Policia Local deté una persona per tràfic de drogues
  dijous 19 de gener del 2023 La Unitat Canina de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha detingut una persona acusat de tràfic de drogues en interceptar-li 330 grams d'haixix.
Activat el pla d'emergència per fortes ventades
  dimarts 17 de gener del 2023 L'Ajuntament ha activat a primera hora del matí el pla d'emergència local per forts vents.
L’Ajuntament gestiona aquest any 10 milions d’euros en inversions
  divendres 13 de gener del 2023 L'Ajuntament gestiona aquest any 2023 més de 10 milions d'euros en inversions. Per primera vegada els comptes municipals preveuen una partida de 100.000 euros per finançar projectes decidits per la ciutadania.
Afectacions al trànsit pel pas de la cavalcada de Reis
  dimecres 04 de gener del 2023 L'arribada dels Reis Mags, que enguany arribaran a la plaça de l'Ajuntament, causarà algunes afectacions al trànsit, amb la finalitat de facilitar el pas de Ses Majestats i que puguin anar a casa de tots els nens i les nenes a repartir il·lusió.