NOTÍCIES

El Ple Municipal de Sant Andreu de la Barca aprova un pressupost de contenció de 28 milions d’euros
  divendres 01 de desembre del 2023, Sant Andreu de la Barca

El Ple Municipal de Sant Andreu de la Barca aprova la proposta de pressupost 2024 del Govern Municipal (FEM Sant Andreu i En Comú Podem) de 28 milions d’euros amb l’objectiu de contenir la despesa i evitar incrementar el deute per l’exercici vinent que és d’uns 10 milions d’euros.

El Ple Municipal de Sant Andreu de la Barca aprova un pressupost de contenció de 28 milions d’euros
  divendres 01 de desembre del 2023 El Ple Municipal de Sant Andreu de la Barca aprova la proposta de pressupost 2024 del Govern Municipal (FEM Sant Andreu i En Comú Podem) de 28 milions d’euros amb l’objectiu de contenir la despesa i evitar incrementar el deute per l’exercici vinent que és d’uns 10 milions d’euros.
Presentada la Festa de Cap d’Any 2024
  dimecres 29 de novembre del 2023 La nit de Cap d’Any tornarà a comptar amb una gran festa al Poliesportiu del Josep Pla per als santandreuencs i santandreuenques. De les 1h i fins les 6 hores de la matinada, els millors èxits d’ara i de sempre sonaran fort per donar la benvinguda al nou any.
El Concurs de Pintura Ràpida de Sant Andreu de la Barca arriba a la 24a edició
  dimecres 29 de novembre del 2023 Aquest dissabte 2 de desembre té lloc, en el marc de la Festa de Sant Andreu, la 24a edició del Concurs de Pintura Ràpida de Sant Andreu de la Barca.
L’IES Monsterrat Roig i l’EBM El Trenet col·laboren amb la representació teatralitzada d’un conte infantil
  dimecres 29 de novembre del 2023 Radio Sant Andreu · L’IES Monsterrat Roig i l’EBM El Trenet col·laboren amb la representació d’un conte infantil L’Institut Montserrat Roig i L’Escola Bressol El Trenet han realitzat una col·laboració en què l’alumnat de primer d’ESO de l’assignatura optativa ''Expressa’t amb art'' han fet una representació teatralitzada amb instruments del conte infantil l'Elmer per als infants de 2 i 3 anys.
ABEMCIA denuncia l’Ajuntament per la pròrroga del servei d’aigua aprovada el febrer pel govern anterior
  dimarts 28 de novembre del 2023 La pròrroga es va aprovar en el ple del mes de febrer amb els vots positius de l’equip de govern anterior i en favor d’FCC Aqualia. L’empresa ja va pagar el cànon de més de 312.000 euros a l’Ajuntament.
 Ordre del dia del Ple Municipal Ordinari de novembre
  dilluns 27 de novembre del 2023 Ja es pot consultar l'ordre del dia del Ple Municipal Ordinari del mes de novembre que es farà aquest dimecres a les 19.00 h a la Sala de Plens.
Irati Marín, Ghofran El Khayaty, Maria Castaño i Juanjo Querol, guanyadors dels Premis de l'Esport Local
  dilluns 27 de novembre del 2023 Durant l’acte de lliurament dels Premis de l’Esport Local de Sant Andreu de la Barca s’ha reconegut aquelles empreses i entitats que més han col·laborat en l’esport local. Radio Sant Andreu · Sant Andreu De La Barca Premia Als Millors Esportistes De La Temporada 2022 – 23 Sant Andreu de la Barca va celebrar el passat divendres la 25a edició dels Premis de l’Esport Local, un reconeixement anual als esportistes i entitats esportives locals de la ciutat.
La Policia Local posa en marxa controls de velocitat puntuals a diferents punts de la ciutat
  dijous 23 de novembre del 2023 La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha activat un radar mòbil amb la finalitat d’incrementar la seguretat vial amb una limitació de la velocitat dels vehicles que circulen per la ciutat.
El Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany participa en els preparatius pel 25N
  dimecres 22 de novembre del 2023 El Casal de la Gent Gran de Sant Andreu de la Barca es troba immers en els preparatius pels actes del 25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. Una de les accions que estan duent a terme és l’elaboració de les flors liles que decoraran els aparadors dels comerços membres de l’Agrupació del Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSAB).
La cerimònia dels Premis de l’Esport Local reconeixerà aquest divendres als millors esportistes de la temporada
  dimarts 21 de novembre del 2023 Aquest divendres 24 de novembre el Teatre Núria Espert acollirà a partir de les 20 h l’acte de lliurament de la 25a edició dels PREMIS DE L’ESPORT LOCAL que reconeixerà als millors esportistes de la temporada 2022/2023. Radio Sant Andreu · Els Premis de l’Esport Local reconeixerà divendres als millors esportistes de la temporada Després de la presentació de les candidatures per part de les entitats esportives i esportistes locals, un jurat decidirà els guanyadors i guanyadores dels millors esportistes en les diferents categories. La novetat d’aquesta edició és la participació als premis a esportistes que són de Sant Andreu, però que competeixen a clubs/entitats de fora de la ciutat. Fins ara, només estava obert als esportistes d’entitats locals. El regidor d’Esports i Activitat Física Miquel Àngel Abril i el cap d’Esports Javier Padilla han donat detalls de l’acte de lliurament. Nominats 25a Edició Premis de l’Esport Local 2022/2023
Oberta una convocatòria per incorporar agents de Policia Local a Sant Andreu de la Barca
  dilluns 20 de novembre del 2023 L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat la convocatòria per cobrir tres places d’agent de la Policia Local del municipi. D’aquestes places, dues estan incloses dins l’oferta pública d’ocupació per a 2023, i la tercera es convoca de manera addicional per cobrir la futura vacant prevista pel 2024.
Sant Andreu es vesteix de lila pel 25N
  divendres 17 de novembre del 2023 “Sant Andreu es vesteix de lila”. Aquest és un dels lemes principals que ha escollit la regidoria de Feminismes, Igualtat i LGTBI per la campanya del 25N, Dia Mundial per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. En total es faran més d’una quinzena d’actes entre exposicions, vídeo fòrums, parades al carrer o el partit de futbol del diumenge 19 organitzat pel Club de Futbol i la Plataforma per la Igualtat.
 Places disponibles per a la sessió d’Autoprotecció, Suport Vital Bàsic i DEA
  dijous 16 de novembre del 2023 El Departament de Salut Pública de l’Ajuntament, conjuntament amb la Diputació de Barcelona,
El servei de menjador de l’escola Àngel Guimerà ha rebut el certificat Bo, Sa, d’Aquí
  dimecres 15 de novembre del 2023 L’escola Àngel Guimerà de Sant Andreu de la Barca ha rebut la Denominació Bo, Sa, d’Aquí, una certificació de qualitat que premia el bon servei de mejador escolar.
Sant Andreu de la Barca commemora els Drets dels Infants aquest dissabte amb un matí d’activitats en família
  dimarts 14 de novembre del 2023 Sant Andreu de la Barca celebra un any més el Dia Universal dels Drets dels Infants amb activitats adreçades als nens i nenes. El dissabte 18 de novembre a partir de les 11 del matí s’ha preparat una jornada amb jocs tradicionals, d’habilitats, gegants i manualitats a l’avinguda Constitució davant l’Escola