NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca organitza una nova campanya de recollida de roba
  dimarts 30 de maig del 2023, Sant Andreu de la Barca

El pròxim divendres dia 2 de juny, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i les entitats que formen part del Fòrum Solidari organitzen una nova recollida de roba solidària que es destinarà a les famílies més necessitades.La recollida de roba es farà de 10 hores a 20 hores a tres punts de la ciutat: la plaça de Federico García Lorca, la plaça Clara Campoamor i a l'avinguda Guatemala, a l'entrada dels Jardins

Fem Sant Andreu és la força més votada i aconsegueix 10 regidors
  dilluns 29 de maig del 2023 Fem Sant Andreu, la força local integrada per Esquerra Republicana, Vecinos por el Cambio y EUiA, ha estat la guanyadora de les eleccions municipals a Sant Andreu de la Barca.
El 44,46% del cens de Sant Andreu de la Barca ha votat a les 18 hores
  diumenge 28 de maig del 2023 A les sis de la tarda, el 44,46 de les persones amb dret a vot a Sant Andreu de la Barca havien exercit aquest dret.
El 33,68% de la població ha votat a les 14 hores
  diumenge 28 de maig del 2023 A les 14 hores ha votat a Sant Andreu de la Barca el 33,68% del cens electoral.
Obren els col·legis electorals sense incidències
  diumenge 28 de maig del 2023 Els col·legis electorals de Sant Andreu de la Barca han obert a les nou del matí sense cap incident.
Segueix el ple municipal en directe
  dijous 25 de maig del 2023 Avui dijous a partir de les 19.00 hores hi ha ple municipal corresponent al mes de maig.
La Jugateca ambiental s’afegeix al Dia de les Papallones
  dimecres 24 de maig del 2023 El parc de la Solana acollirà el pròxim diumenge dia 28 de maig una nova edició del a Jugateca Ambiental.
Ja es pot consultar l’ordre del dia del ple del mes de maig
  dimecres 24 de maig del 2023 Ja es pot consultar l'ordre del dia del ple ordinari del mes de maig, que tindrà lloc demà dijous a partir de les 19 hores.
Ja podeu consultar el butlletí municipal especial eleccions municipals
  dilluns 22 de maig del 2023 Des d'avui dilluns es pot consultar el butlletí especial de les eleccions municipals del pròxim diumenge.
19.871 persones estan cridades a les urnes el pròxim diumenge
  dilluns 22 de maig del 2023 A Sant Andreu de la Barca el pròxim diumenge estan cridades a les urnes 19.871 persones, que triaran a l'alcalde o alcaldessa que encapçalarà el govern municipal els pròxims quatre anys.
Talls de trànsit amb motiu de la Cursa de Primavera
  divendres 19 de maig del 2023 Amb motiu de la Cursa de Primavera, aquest diumenge dia 21 hi haurà restriccions de trànsit i d'aparcament.
El bus a demanda arribarà a partir de dilluns a Can Salvi
  dijous 18 de maig del 2023 L'autobús a demanda que funciona a la ciutat arribarà a partir del pròxim dilluns, 22 de maig, a la zona de Can Salvi.
L’Ajuntament fa una oferta a la SAREB per adquirir un solar al centre del municipi
  dijous 18 de maig del 2023 L'Ajuntament ha fet una oferta de compra d'un solar de la carretera de Barcelona a la SAREB.
Convocada la 12a edició del Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones
  dimecres 17 de maig del 2023 El Consell Comarcal del Baix Llobregat i diferents ajuntaments de la comarca, entre els quals el de Sant Andreu de la Barca, han convocat la dotzena edició del Premi Delta de Narrativa per a Dones.
L'Ajuntament ha iniciat un cicle de xerrades adreçades a famílies en el marc del programa
  dimecres 17 de maig del 2023 Ajuntament ha programat diferents xerrades on les famílies podran reflexionar sobre l'acompanyament als infants i joves en diferents aspectes de la seva educació. El cicle de xerrades forma part del programa "Sant Andreu, ciutat educadora" i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.
S'obren de nou les aules d’estudi nocturnes a la Biblioteca Aigüestoses
  dimecres 17 de maig del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha tornat a habilitar un espai nocturn per que els estudiants puguin preparar els seus exàmens finals.
Segueix en directe el debat electoral de Sant Andreu de la Barca
  dimecres 17 de maig del 2023 Amb motiu de les eleccions municipals del 28 de maig, l'Ajuntament organitza el debat electoral de Sant Andreu de la Barca. Tindrà lloc avui dimecres a partir de les 19.00 hores i s'hi ha convidat als 8 caps de llista de les candidatures que es presenten a Sant Andreu de la Barca, encara que Vox ha declinat l'oferta.
Obert el termini per optar a una beca menjador
  dimecres 17 de maig del 2023 Des d'aquesta setmana es pot fer la sol·licitud per optar a una beca menjador. El termini per presentar la demanda és fins al 29 de maig.
Torna el festival DocsBarcelona a Sant Andreu de la Barca
  dimecres 17 de maig del 2023 Del 18 al 28 de maig, el Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona projectarà 26 llargmetratges i 11 curts a diferents cinemes i espais de Barcelona.