Comerç i Turisme

Comerç

Treballem pel desenvolupament comercial de la ciutat en col·laboració amb les associacions comercials del municipi

  • Organització de campanyes de promoció del comerç local, fires i actuacions de millora de la capacitació i la gestió del teixit comercial local. Contacte: escolesvelles@sabarca.cat i 93 635 64 00 
Turisme

Treballem perquè el turisme sigui altra de les activitats rellevants al municipi i la comarca. Ajuntament adherit al Consorci de Turisme del Baix Llobregat

  • Informació: escolesvelles@sabarca.cat i 93 635 64 00
Dies d'obertura autoritzada a Sant Andreu de la Barca

Els vuit dies festius que els establiments comercials de Catalunya poden romandre oberts al públic els anys 2024 i 2025 d'acord amb el que estableix la Llei 18/2017, de l'1 d'agost, de comerç, serveis i fires (DOGC núm. 8961, de 19.07.2023), són els següents:

 

Any 2024

7 de gener

30 de juny

12 d’octubre

1, 8, 15, 22 i 29 de desembre

Any 2025

5 de gener

1 i 30 de novembre

6, 7, 14, 21 i 28 de desembre

 

DIES D’OBERTURA AUTORITZADA A SANT ANDREU DE LA BARCA, ADDICIONALS ALS 8 QUE MARCA LA GENERALITAT

ANY 2024:

  • 30 de novembre 
  • 6 de desembre

ANY 2025:

  • 12 de gener
  • 8 de desembre
Marketplace. Plataforma de venda on line a Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a través de la regidoria d’Indústria i Comerç, ha posat en marxa una sèrie d’accions de suport i promoció al comerç local de Sant Andreu de la Barca, per tal de promoure les compres dins el nostre municipi i ajudar al nostre teixit comercial a sortir plegats d’aquesta difícil situació post Covid-19.   Una de les principals actuacions és la implementació d’un market place local: Plataforma on line que ofereix un espai de venda als establiments comercials i de serveis del municipi, que inclou plataforma de pagament i servei de distribució a domicili del client, a més de la possibilitat d’establir ofertes i promocions.
 
Aquesta plataforma Aprop On line Sant Andreu de la Barca  la podeu consultar en aquest enllaç: https://sab.aprop.online/ca/  
 
Aquest nou canal de venda, compatible i paral·lel a la venda presencial tradicional, pensem que és un mitjà idoni perquè pugueu ampliar el vostre número i tipologia de clients, alhora que potenciar l’increment dels ingressos per vendes.  
L'Ajuntament ofereix gratuïtament als 100 primers establiments adherits a la plataforma, la realització de 100 fotos de producte i de l’establiment, el tractament de les mateixes i la pujada a la plataforma, així com els primers 200 € de comissió.  
 
Els comerços si estan  interessats a adherir-se a aquesta plataforma on line i voleu ampliar informació podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon: 93 635 64 07 o al correu escolesvelles@sabarca.cat.
 
Punt d'informació turística. Escoles Velles.

ESCOLES VELLES- PUNT D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Al Baix Llobregat hi ha 90 Punts d'Informació Turística. Aquests punts són establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el turista, que si bé no poden donar un servei tant complert com les oficines de turisme, però sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines. 

Alhora, aquests punts completen el servei que ofereixen al turista, donant un valor afegit a través de proporcionar informació turística per a continuar l’estada del turista, tot millorant la satisfacció del mateix, en rebre informació adequada, contrastada i fiable.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, a través de l'edifici Escoles Velles, ha esdevingut Punt d’Informació Turística l'any 2021.

CONTACTE

escolesvelles@sabarca.cat
Carretera de Barcelona, 1
08740 – Sant Andreu de la Barca
936356407

https://www.sabarca.cat
https://www.facebook.com/escolesvelles

 

DECLARACIÓ RESPONSABLE PER A PERSONA JURÍDICA I FÍSICA

  • Formulari de: DECLARACIÓ RESPONSABLE PER A PERSONA JURÍDICA
  • Formulari de: DECLARACIÓ RESPONSABLE PER A PERSONA FÍSICA

Descarregar: DECLARACIÓ RESPONSABLE PER A PERSONA JURÍDICA I FÍSICA

Foto edifici de l'equipament: Escoles Velles

Escoles Velles


Carretera de Barcelona, 1
EscolesVelles@sabarca.cat
936 356 407 | Fax 938 326 997
Dilluns a divendres 09:00-14:00 h.
Ubicació
Pàgina web