AGENDA

FESTIVAL ZERO: IAIA

T'agradaria assistir?
FESTIVAL ZERO: IAIA

Iaia és un espectacle immersiu on el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure la seva història.

 Aquesta reconstrucció es farà partint de material documental real extret de video trucades fetes amb diferents iaies. Quan parlem de la història de les nostres iaies, segurament poetitzem una memòria nostàlgica, a moments dura però també romàntica. És aquesta la història que les defineix?

 Iaia, si fèssim una obra que parlés de tu, com voldries que fos?

 Iaia és un espectacle multidisciplinar on el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure la seva història. Un altaveu a la vida de les iaies a través del seu testimoni captat en videotrucada. Un espectacle on conviuen passat i present per conèixer i entendre la història de les nostres iaies.

Mambo Project són un col·lectiu que es defineixen per la complementació entre el llenguatge teatral i el cinematogràfic com a motor de les seves creacions. Tenen l’objectiu d’apropar-se a nous formats vinculats a espais escènics immersius, on l’experiència de l’espectador esdevingui participativa, i en la investigació documental com a eix vertebrador.

Preu: 8,00 € anticipada o a taquilla des d'una hora i mitja abans
 
Venda d'Entrades AQUÍ
 
Espai: Sala Federico García Lorca
Dia i hora
18-03-2023 a les 20:00h
Preu d'entrada
Preu de 8 €
Ubicació - Edifici Municipal