AGENDA

Exposició del 40è aniversari del Consell Esportiu del Baix Llobregat

T'agradaria assistir?
Exposició del 40è aniversari del Consell Esportiu del Baix Llobregat

Amb motiu del 40è Aniversari del Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB), la Comissió Directiva va realitzar una recerca històrica documental per  reconstruir la vida del CEBLLOB i el seu paper esportiu, social i cultural durant els seus quaranta anys de trajectòria en un context històric canviant, en un territori divers i en relació amb amplis sectors populars de la societat.

Es tracta d’una exposició dedicada a la vessant social de l’activitat física i esportiva. El recorregut en imatges, pensat per a un públic expert i no expert, mostra els valors que han envoltat el món de l’esport durant aquests 40 anys com el gènere o la interculturalitat.

L’exposició vol posar en relleu el paper que ha jugat el CEBLLOB en la promoció de conceptes fonamentals per a la societat com l’educació, la salut i la cohesió territorial amb un format atractiu i dinàmic on domina la imatge fotogràfica i on el protagonisme és de la ciutadania, els clubs i les escoles de la comarca.

L’exposició es podrà visitar des del 17 de juliol fins al 31 d’octubre al Complex l’11 de Setembre de Sant Andreu de la Barca, ubicat a C/ Bonaventura Pedemonte s/n, en horari d’obertura de la instal·lació.

Us hi esperem!

Dia i hora
31-10-2023 a les 23:00h
Preu d'entrada
Entrada gratuïta
Ubicació - Edifici Municipal