NOTÍCIES

L’Ajuntament destina 176.000 euros a la millora de les escoles i llars d’infants de Sant Andreu
  dimarts 18 de juliol del 2023, Sant Andreu de la Barca

  • La primera Junta de Govern local del mandat 2023-2027 ha aprovat nou memòries valorades amb l’import total de les actuacions per iniciar les obres de reparació, repintat, instal·lació, reforma i millora dels centres educatius.

Sant Andreu de la Barca obre una oficina per consultar i resoldre dubtes sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM)
  dimarts 04 de juliol del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en funcionament l'Oficina d'Atenció del Pla Director Urbanístic Municipal (PDUM), del 10 de juliol al 14 de juliol. Aquest Pla té com a objectiu l'ordenació, la planificació i l'estructuració del territori de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) durant les properes dècades.
El president de Ferrocarrils visita Sant Andreu de la Barca
  dijous 22 de juny del 2023 El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra, ha visitat aquest matí Sant Andreu de la Barca i ha mantingut una reunió amb l'alcalde de la ciutat, Marc Giribet. La trobada ha servit per conèixer les actuacions que FCG realitzarà a la ciutat pròximament.
El bus a demanda arribarà a partir de dilluns a Can Salvi
  dijous 18 de maig del 2023 L'autobús a demanda que funciona a la ciutat arribarà a partir del pròxim dilluns, 22 de maig, a la zona de Can Salvi.
Entra en servei el nou parc infantil de Rosalía de Castro
  dimecres 10 de maig del 2023 Aquesta setmana ha entrat en servei el nou parc infantil de Rosalía de Castro, un dels primers rehabilitats en el marc del programa previst per l'Ajuntament.
Les obres de la nova piscina de Can Salvi avancen a bon ritme
  dilluns 17 de abril del 2023 L'alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha visitat aquest matí les obres de la nova piscina de Can Salvi, que avancen a bon ritme i que estaran enllestides el pròxim estiu.
El pavelló de gimnàstica esportiva s’estrenarà al maig
  dimarts 28 de març del 2023 Les gimnastes del Sabarca Gimnàstic Club estrenaran les noves dependències que s'han construït annexes al poliesportiu l'11 el pròxim més de maig.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca transformarà l’accés a la ciutat
  dimecres 15 de març del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca impulsa la transformació de l'accés a la ciutat i de l'antiga carretera Nacional 2.
Recomanacions per l'estalvi d'aigua
  dimarts 07 de març del 2023 L'Ajuntament recomana a la ciutadania diverses accions per reduir el consum d'aigua arran la situació d'excepcionalitat per la sequera que afecta Catalunya i que avui dimarts s'ha fet oficial.
L’Ajuntament remodela les dependències del EAIA per millorar l’atenció a les persones usuàries
  dilluns 27 de febrer del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha remodelat les instal·lacions on treballa l'equip d'atenció a la infància i l'adolescència (EAIA) amb la finalitat de millorar el servei que es presta a les persones usuàries.
Multitudinària festa per conèixer els remodelats Jardins Pedemonte
  dilluns 27 de febrer del 2023 Centenars de persones han assistit a la festa organitzada aquest dissabte per estrenar els remodelats jardins Pedemonte.
L’alcaldessa demana al conseller de Salut que desencalli la construcció del nou CAP
  dijous 09 de febrer del 2023 L'alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha demanat al conseller de Salut, Manel Balcells, que desencalli la construcció del nou CAP a la ciutat.
El servei d’autobús a demanda de Sant Andreu de la Barca triplica el nombre d’usuaris
  dijous 26 de gener del 2023 El servei d'autobús a demanda, que es va posar en marxa ara fa un any, tanca aquest període amb un gran èxit i acollida per part dels usuaris.
Sant Andreu de la Barca estrenarà la nova piscina descoberta el pròxim estiu
  dimecres 25 de gener del 2023 Sant Andreu de la Barca estrenarà el pròxim estiu la piscina descoberta que es construeix a Can Salvi i que compta amb un pressupost de 360.000 euros.
L’Ajuntament activa el dispositiu hivernal davant la previsió de baixes temperatures
  dimarts 24 de gener del 2023 L'Ajuntament ha activat el dispositiu hivernal davant les previsions meteorològiques, que anuncien la possibilitat de neu aquest dimarts a la zona, especialment entre mig matí i mitja tarda.
Gairebé un milió d’euros per fer una passarel·la que salvarà les vies dels ferrocarrils
  divendres 02 de desembre del 2022 L'Ajuntament construirà una passarel·la que comunicarà dues zones de la ciutat, salvant les vies dels ferrocarrils, que compta amb un pressupost de gairebé un milió d'euros.
Enllumenat més eficient a les instal·lacions esportives
  divendres 18 de novembre del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca continua les tasques per millorar l'enllumenat i fer-ho més eficient energèticament.
L’Ajuntament modifica l’horari de la deixalleria
  dijous 17 de novembre del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha modificat l'horari de la deixalleria amb la finalitat de facilitar-ne l'ús als ciutadans i millorar la gestió dels voluminosos.
L’Ajuntament reforça els recursos destinats al manteniment de la via pública
  dilluns 14 de novembre del 2022 L'Ajuntament ha reforçat els recursos destinats al manteniment de la via pública amb la incorporació d'una màquina que neteja amb aigua a pressió els carrers.
Nou pas per fer de la carretera de Martorell una via cívica i integrada a la trama urbana
  divendres 11 de novembre del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca continua treballant per fer de la carretera de Martorell una via cívica i integrada a la trama urbana. L'objectiu és que les persones i les bicicletes puguin passejar de manera segura per aquest punt de la ciutat.
Els nous Jardins Pedemonte s'estrenaran a principi de l'any vinent
  dilluns 07 de novembre del 2022 A principi de l'any vinent Sant Andreu de la Barca estrenarà els nous Jardins Pedemonte, una remodelació que compta amb un pressupost de més de 400.000 euros.
L’Ajuntament invertirà un milió d’euros per promoure les energies alternatives i facilitar la transició energètica
  divendres 30 de setembre del 2022 L'Ajuntament invertirà un milió d'euros per millorar el medi ambient, facilitar la transició energètica i promoure les energies alternatives .
Augmenta el servei d’autobús a demanda a Sant Andreu de la Barca
  divendres 26 de agost del 2022 El servei d'autobús a demanda que presta servei a Sant Andreu de la Barca incrementa la seva oferta a partir de la setmana vinent.
Sant Andreu de la Barca adapta l'horari del personal de neteja i jardineria durant l’estiu
  dijous 28 de juliol del 2022 Les altes temperatures que vivim aquest estiu han provocat que l'Ajuntament prengui mesures per evitar possibles cops de calor en les persones que treballen al carrer.
El carrer de l'Església modifica el seu sentit de circulació
  dimarts 12 de juliol del 2022 A partir de demà, dimecres 13 de juliol, el carrer de l'Església modificarà el seu sentit de circulació.
Una festa donarà pas a les obres per a la remodelació integral dels Jardins Pedemonte
  dilluns 04 de juliol del 2022 La setmana de l'11 de juliol començaran les obres de remodelació integral dels Jardins Pedemonte, la primera de les actuacions que es faran als parcs i jocs infantils previstes per l'Ajuntament.
Sant Andreu de la Barca estrenarà el nou pavelló de gimnàstica la pròxima tardor
  dimarts 14 de juny del 2022 El nou pavelló de gimnàstica esportiva que es construeix annex al pavelló l'11 a Sant Andreu de la Barca estarà operatiu la pròxima tardor.
Entra en funcionament el nou dipòsit d’aigua de Can Salvi
  dimecres 18 de maig del 2022 Ahir dimecres va entrar en servei el nou dipòsit d'aigua de Can Salvi, que ha comptat amb un pressupost de 3 milions d'euros.
Una passarel·la comunicarà diferents barris de Sant Andreu de la Barca
  dimarts 05 de abril del 2022 Una passarel·la comunicarà la zona del Parc Central amb l'avinguda de la Constitució de Sant Andreu de la Barca, comunicant d'aquesta manera dos barris i salvant les vies dels Ferrocarrils.
Cartells per senyalitzar els accessos a la muntanya i promoure el civisme
  dijous 03 de març del 2022 A l'inici d'alguns camins forestals de la ciutat s'han col·locat una sèrie de senyalitzacions, que donen informació de de la zona forestal i promouen el civisme.
El carrer Rector Juanico es reobre al trànsit el pròxim dilluns
  divendres 25 de febrer del 2022 A partir del pròxim dilluns dia 28 de febrer s'obrirà al trànsit el carrer Rector Juanico.
Avancen a bon ritme les obres de millora del carrer Josep Pla
  divendres 04 de febrer del 2022 Les obres de millora que es fan al carrer Josep Pla avancen a bon ritme i segons les previsions.
Entra en funcionament el nou servei d’autobús a demanda que comunica Sant Andreu i Castellví de Rosanes
  dimarts 01 de febrer del 2022 Avui dimarts ha entrat en servei el nou autobús a demanda, que comunica Sant Andreu de la Barca amb els barris de Can Sunyer i Valldaina de Castellví de Rosanes.
L’Ajuntament invertirà un milió d’euros en la millora dels parcs infantils
  dimarts 09 de novembre del 2021 L'Ajuntament invertirà durant els pròxims mesos un milió d'euros en la millora i reforma dels parcs infantils de la ciutat.
Sant Andreu opta a 1,2 milions d’euros dels fons europeus de reactivació de la Unió Europea
  divendres 29 de octubre del 2021 La millora de l'accessibilitat per als vianants del Nucli Antic, una nova passarel·la per a vianants i bicicletes que comunicarà el parc Central amb l'avinguda Constitució i el carril bici que connectarà la zona industrial amb el centre de la ciutat. Aquests són els tres projectes amb els quals l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca opta a rebre ajudes dels fons Next Generation de la Unió Europea.
Comencen les obres de millora del passeig del Parlament de Catalunya
  dimecres 20 de octubre del 2021 L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana els treballs de condicionament i millora del passeig del Parlament de Catalunya, entre els carrers Onze de Març i Sardana.
S’inicia la campanya anual de poda de l’arbrat
  dilluns 18 de octubre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha començat aquest mes d'octubre la campanya anual de poda dels arbres del municipi amb l'objectiu de millorar la seva conservació i la visibilitat en alguns carrers.
Entra en servei la connexió entre l’AP7 i l’A2, una infraestructura clau per al desenvolupament de la ciutat
  dimecres 01 de setembre del 2021 Des d'aquest matí de dimecres funciona l'enllaç de l'autovia del Baix Llobregat (A-2) i l'AP7, una infraestructura que ha comptat amb un pressupost de 88,4 milions d'euros.
L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca subratlla la importància de l’enllaç de l’A2 i l’AP7 per l’economia de la zona
  dilluns 02 de agost del 2021 L'alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha qualificat de “fonamental'dquo; per a l'economia de la zona l'enllaç de l'autovia del Baix Llobregat (A2) i de l'AP7.
Talls de trànsit per treballs de millora a la carretera de Corbera
  dimecres 28 de juliol del 2021 Els treballs de millora i manteniment que es faran a partir de demà dijous a la carretera de Corbera obligaran a fer talls de trànsit.
Les obres de l’Illa Verda milloraran la connectivitat de la ciutat
  dilluns 07 de juny del 2021 Les obres que promou una empresa privada a la zona de Raval de Corbera millorarà la connectivitat de la zona, facilitarà la mobilitat dels veïns i pacificarà el trànsit.
L’Ajuntament repartirà 10.000 plantes entre els veïns de la ciutat
  dimarts 25 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca començarà aquesta setmana el repartiment de més de 10.000 plantes conreades amb persones amb dificultats especials.
L’Ajuntament estalvia 225.000 euros en la factura del consum de llum
  dilluns 12 de abril del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha fet un estalvi important en la factura del llum gràcies a les actuacions que s'han anant duent a terme els darrers anys.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca millora i condiciona el polígon industrial nord-est
  divendres 12 de febrer del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està duent a terme el projecte de millora, condicionament i adequació del polígon industrial nord-est de la ciutat.
Comencen les obres per a la construcció d’un pas de vianants elevat a l’avinguda Sant Andreu
  diumenge 31 de gener del 2021 Aquesta setmana es faran les obres per a la construcció d'un pas elevat a l'avinguda de Sant Andreu, una de les vies amb més trànsit de la ciutat.
L’Ajuntament reobre els parcs i jocs infantils
  dimecres 25 de novembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reobert avui dimecres els parcs i jocs infantils de la ciutat, que es van tancar arran l'increment d'infants confinats a casa seva com a conseqüència de la pandèmia de la covid-19.
Continuen les obres de millora al Nucli Antic
  divendres 20 de novembre del 2020 La setmana vinent continuaran els treballs de microcirurgia que es fan al Nucli Antic de la ciutat i que té consisteix en fer petites reparacions, que suposen una important millora en el dia a dia de les persones.
Comença un estudi per millorar el transport públic per carretera
  divendres 20 de novembre del 2020 Durant els pròxims mesos es durà a terme un estudi per analitzar la situació actual del transport públic a la nostra zona i introduir les millores necessàries per incrementar el seu ús i la seva efectivitat.
L’aparcament del Josep Pla doblarà la seva capacitat
  dimecres 11 de novembre del 2020 L'aparcament gratuït que hi ha al costat de l'escola Josep Pla doblarà la seva capacitat en els pròxims mesos.
L’Ajuntament crea quatre itineraris saludables a l’entorn del riu Llobregat
  dijous 05 de novembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha creat quatre itineraris saludables, que tenen com a protagonista el riu Llobregat, que pretenen, d'una banda afavorir l'activitat física i de l'altre acostar aquest element natural a la ciutadania.
L’Ajuntament reforça el servei de recollida de mobles vells i andròmines
  dimecres 04 de novembre del 2020 La pandèmia derivada del coronavirus ha provocat que es multipliquin el nombre de voluminosos que els ciutadans deixen al carrer.
Les obres del nou dipòsit d’aigua estaran enllestides el pròxim estiu
  dimecres 28 de octubre del 2020 Les obres per a la construcció del nou dipòsit d'aigua, que tenen un pressupost de 3 milions d'euros, estaran enllestides el pròxim estiu, complint d'aquesta manera el calendari previst.
Horari especial del cementiri municipal amb motiu de Tots Sants
  dimecres 21 de octubre del 2020 El cementiri municipal tindrà un horari especial amb motiu de la celebració de Tots Sants.
Comença la campanya anual de poda de l'arbrat
  dimarts 20 de octubre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat aquest mes d'octubre la campanya anual de poda dels arbres de la ciutat. L'objectiu és millorar la seva conservació i deixar una millor visibilitat en alguns carrers.
Primers passos per a la il·luminació de l'aparcament del carrer Josep Pla
  dimarts 22 de setembre del 2020 L'Ajuntament ha adjudicat a l'empresa Ferrovial els treballs per a la instal·lació de la il·luminació de l'aparcament del carrer Josep Pla, que està previst que comencin en els pròxims dies. Aquest aparcament, amb capacitat per a un centenar de vehicles, fa aproximadament un any que està en funcionament. La il·luminació de la zona estava prevista coincidint amb l'execució de la segona fase de l'aparcament, que doblegarà la seva capacitat. No obstant això, la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19 ha retardat aquest projecte. "Considerem que la il·luminació de la zona no pot esperar més i és per això que hem pres la iniciativa de començar aquests treballs", ha dit
Les obres del nou dipòsit d’aigua avancen a bon ritme
  dilluns 21 de setembre del 2020 Les obres per a la construcció del nou dipòsit d'aigua de Sant Andreu de la Barca avancen a bon ritme i es previst que estiguin enllestides el pròxim estiu.
L’Ajuntament invertirà 30.000 euros en la millora de les escoles de la ciutat
  dimarts 04 de agost del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca invertirà 30.000 euros en inversions que serviran per adaptar i condicionar els equipaments educatius de la ciutat.
L'Ajuntament reforça les mesures d'higiene i control per reduir el risc de contagis
  divendres 31 de juliol del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reforçat les mesures d'higiene, ha potenciat el control de l'ús de mascaretes als espais públics i ha adoptat mesures de seguretat als accessos als edificis municipals.
Les tasques de neteja obligaran a tallar el trànsit de la carretera de Corbera
  dilluns 20 de juliol del 2020 Les tasques de neteja que durà a terme l'Ajuntament a la carretera de Corbera obligaran a tallar el trànsit en tots dos sentits de la marxa els pròxims dies 23 i 24 de juliol. El tall de trànsit es farà a partir del carrer Esport i fins a la cruïlla amb Can Llopard, ja al terme municipal de Corbera de Llobregat. Els vehicles no podran circular entre les sis del matí i les vuit del vespre. Per poder accedir a aquesta població s'establirà una ruta alternativa en direcció a la Creu de Sussalba. Les persones que vulguin accedir a la Font de Can Canals, a la pista d'atletisme o a la zona del camp de tir de l'arc podran fer-ho.