PREGUNTES FREQÜENTS

Es pot aconseguir de manera ràpida identificant-se presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament, sempre amb cita prèvia, on es dona un document amb les indicacions per descarregar i instal·lar el certificat digital al navegador de l'ordinador.

 

Si prèviament l'interessat ha registrat la seva sol·licitud a la web de l'idCAT, aquest procés d'identificació i registre a l'OAC serà més ràpid. Per fer-ho: https://www.idcat.cat/ca/solicitar

 

Per a més informació: 

https://www.youtube.com/watch?v=4EUKlcZKVz8

https://www.idcat.cat/

A la web municipal (https://sabarca.cat/) cal anar a l'apartat "Oficina Virtual" i seleccionar l'opció "Instància electrònica". Si es fa des d'un mòbil, els apartats i opcions es troben a les 3 línies horitzontals, a dalt a la dreta.

 

Per a accedir-hi, és necessari identificar-se amb un servei d'identificació digital reconegut (idCAT mòbil, Certificat digital, Cl@ve...).

 

1. Anar a la web municipal (https://sabarca.cat/), a l'apartat "Oficina Virtual", escollir l'opció "Cita prèvia" i prémer "Sol·liciteu cita prèvia". Si es fa des d'un mòbil, els apartats i opcions es troben a les 3 línies horitzontals, a dalt a la dreta.

 

2. Omplir el formulari: seleccionar l'edifici ("Edifici Ajuntament" per ser atès a l'Oficina d'atenció al Ciutadà o "Edifici Escoles Velles" per ser atès al Punt d'Orientació Digital), el tràmit que es vol realitzar i el dia i l'hora exacta, així com omplir la resta de dades que es demanen.

 

3. Prémer "Sol·liciteu cita prèvia".

 

1. A la web municipal (https://sabarca.cat/) cal anar a l'apartat "Oficina Virtual" i seleccionar l'opció "Notificacions electròniques". Si es fa des d'un mòbil, els apartats i opcions es troben a les 3 línies horitzontals, a dalt a la dreta.

 

2. Complimentar les caselles amb el número de document identificatiu (NIF, NIE) a què va adreçada la notificació i el número de mòbil o l'adreça de correu electrònic on s'hagi rebut l'avís de notificació o comunicació.

 

3. Prémer "Envia'm un codi" i introduir el codi que s'ha rebut.

 

4. Prémer "Verifica".

 IMPORTANT: Es recomana accedir-hi des d'un ordinador, ja que permet la visualització completa en pantalla.

 

1. A la web municipal (https://sabarca.cat/) cal anar a l'apartat "Oficina Virtual" i seleccionar l'opció "Carpeta Ciutadana". Si es fa des d'un mòbil, els apartats i opcions es troben a les 3 línies horitzontals, a dalt a la dreta.

 

2. Identificar-se amb un servei d'identificació digital reconegut (idCAT mòbil, Certificat digital, Cl@ve...).

 

3. Una vegada dintre de la carpeta ciutadana, anar a "DOCUMENTS PADRÓ" i prémer "Demanar informe" a la fila on posa "Volant d'Empadronament". 

 

4. Descarregar-lo.

 

5. Tancar sessió prement la "X" al costat del nom.

CONTACTE

Adreça

Plaça de l'Ajuntament, 1, CP 08740

Telèfon

Gratuït: 900 151 976 o 93 635 64 00

Adreça de correu electrònic

ajuntament@sabarca.cat

Horari d'atenció al públic

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h i dijous tarda de 16:00 a 19:00h (des de l’1 d'octubre fins al 31 de maig).

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h i dijous tarda tancat (des de l’1 de juny fins al 30 de setembre).