NOTÍCIES

L’Ajuntament posa en marxa una nova eina de comunicació entre l’administració i la ciutadania
  divendres 17 de març del 2023, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament ha obert un nou canal d’atenció ciutadana a través de whatsapp, amb la finalitat que la ciutadania pugui fer consultes de manera àgil i còmode.

L’Ajuntament dona suport als afectats per l’incendi a l’aparcament del barri de la Solana
  dimarts 25 de octubre del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha establert diverses mesures de suport a les famílies afectades per l'incendi que ha afectat l'aparcament que hi ha al carrer de la Riera Canals.
L'equipament municipal d'Escoles Velles es traslladarà fins al pròxim 26 d'agost
  divendres 12 de agost del 2022 L'Ajuntament traslladarà temporalment l'equipament municipal d'Escoles Velles a partir del dimarts 16 d'agost i fins al 26 d'agost, ambdós inclosos.
Obert el termini per optar a un ajut per a les activitats infantils
  dimecres 27 de juliol del 2022 Des d'avui dimecres es poden demanar els ajuts que preveu l'Ajuntament per a la infància i que tenen com a finalitat garantir la igualtat d'oportunitat de tots els infants, amb independència de les seves característiques i les de les seves famílies.
Es reprèn el servei del Punt d'Orientació Digital
  divendres 29 de octubre del 2021 L'Ajuntament ha reprès el Punt d'Orientació Digital, un servei d'assessorament digital personalitzar per contribuir a reduir la bretxa digital i ajudar als ciutadans a fer els seus tràmits per internet.
L’Ajuntament ofereix un nou espai a Correus per millorar el servei a la ciutat
  dimecres 24 de març del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha ofert un local a l'empresa pública estatal de Correus per millorar l'atenció que aquesta presta a la ciutat.
Facilitat pel pagament de tributs i multes on line
  dimarts 16 de març del 2021 L'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona facilita fer els tràmits de manera online perquè els ciutadans no s'hagin de desplaçar a l'oficina per gestionar o abonar els imports dels seus tributs o multes, així com la resta d'ingressos de caràcter públic municipal.
L’Ajuntament incorpora dues persones a la plantilla d’agents comunitaris
  divendres 26 de febrer del 2021 Aquesta setmana s'han incorporat dues dones a la plantilla d'agents comunitaris de la ciutat, en el marc d'un programa específic per fomentar l'ocupació entre aquest col·lectiu, que és, habitualment, el que té més problemes d'inserció laboral.
Nou servei d’acompanyament personalitzat per reduir la bretxa digital
  dimarts 16 de febrer del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un nou servei per acompanyar i assessorar les persones poc habituades a utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i l'administració electrònica per fer tràmits i gestions administratives.
L’Ajuntament garanteix el trasllat de les persones amb discapacitat als col•legis electorals
  dijous 04 de febrer del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha habilitat un servei especial per poder garantir el trasllat als col·legis electorals de les persones amb mobilitat reduïda.
Canvis als col·legis electorals per a les eleccions del 14 de febrer
  dilluns 01 de febrer del 2021 Un total de 19.510 persones de Sant Andreu de la Barca estan cridades a les urnes el pròxim dia 14 de febrer per triar els membres del Parlament de Catalunya.
Amplien fins al 12 de febrer el termini per votar per correu a les eleccions al Parlament
  dimarts 12 de gener del 2021 La Junta Electoral Central (JEC) ha ampliat els terminis de sol·licitud de vot des de l'exterior fins al 19 de gener i d'enviament del vot per correu fins al 12 de febrer per a les eleccions al Parlament.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca crea un nou servei d’acompanyament digital per reduir la bretxa digital
  divendres 04 de desembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha crear un servei d'assessorament digital personalitzar per contribuir a reduir la bretxa digital i ajudar als ciutadans a fer els seus tràmits per internet.
Els ciutadans de Sant Andreu de la Barca ja fan 6 de cada 10 tràmits on line
  dijous 15 de octubre del 2020 Sis de cada 10 veïns de Sant Andreu de la Barca ja fa els seus tràmits municipals mitjançant Internet.
L’Ajuntament reforça el servei d’atenció al ciutadà
  dimarts 08 de setembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reforçat la seva Oficina d'Atenció al Ciutadà amb la incorporació de sis persones més, en el marc d'un nou pla d'ocupació que compta amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
L'Ajuntament reforça les mesures d'higiene i control per reduir el risc de contagis
  divendres 31 de juliol del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reforçat les mesures d'higiene, ha potenciat el control de l'ús de mascaretes als espais públics i ha adoptat mesures de seguretat als accessos als edificis municipals.
Una incidència de Vodafone deixa sense servei telefònic l’Ajuntament
  dilluns 08 de juny del 2020 Una incidència amb la telefonia de Vodafone a Espanya ha deixat aquest matí inoperatiu el telèfon de l'Ajuntament.
L’Ajuntament posa en marxa una oficina única d’atenció al ciutadà
  dilluns 18 de maig del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa aquesta setmana una oficina única d'atenció al ciutadà amb la finalitat de facilitar de manera àgil, ràpida i efectiva la informació que requereixin els veïns en cada moment.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reconeix l’esforç dels nens i de les nenes durant el confinament
  divendres 17 de abril del 2020 L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dictat un ban adreçat als nens i a les nenes de la ciutat on els agraeix el seu esforç, reconeix la seva ajuda i els demana que siguin una “vitamina'dquo;·pels grans amb les seves trucades i amb les seves videoconferències.
L’Ajuntament demana la posada en marxa de l’hotel medicalitzat
  dimarts 14 de abril del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tornarà a demanar demà dimecres la posada en marxa del l'hotel medicalitzat habilitat al Bristol per donar servei a les persones de la ciutat afectades de Coronavirus.
L’Ajuntament aprova una declaració institucional davant la situació d’emergència provocada per la pandèmia del coronaviurs
  divendres 27 de març del 2020 El Ple municipal corresponent al mes de març ha aprovat per unanimitat una moció institucional davant la situació que vivim d'emergència provocada per la pandèmia del coronavirus.
Segueix el ple municipal en directe
  dijous 26 de març del 2020 Avui dijous a partir de les 10.00 hores hi ha ple municipal corresponent al mes de març i ho farà prenent mesures especials conseqüència de la pandèmia del coronavirus.
El Ple municipal d’aquest mes es farà a porta tancada i només amb l’assistència dels portaveus
  dimecres 25 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca celebrarà demà dijous el ple ordinari corresponent al mes de març i ho farà prenent mesures especials conseqüència de la pandèmia del coronavirus.
L’Ajuntament pren les primeres mesures econòmiques per pal·liar els efectes de la situació creada pel COVID-19
  dimarts 24 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un primer paquet de mesures econòmiques per ajudar a les famílies de la ciutat amb els efectes derivats de la situació d'alarma derivada per la pandèmia del Coronavirus.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca truca un centenar de persones vulnerables per alleugerir el seu aïllament
  dilluns 23 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està trucant un centenar de persones especialment vulnerables per alleugerir el seu aïllament durant el confinament derivat per la pandèmia del coronavirus.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca habilita un número de telèfon per atendre 24 hores al dia emergències socials
  dilluns 16 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha habilitat un número de telèfon que estarà operatiu les 24 hores del dia per poder atendre les emergències socials que es puguin produir a la ciutat.
La zona blava serà gratuïta a partir de dilluns i fins a nou avís
  diumenge 15 de març del 2020 A partir de demà 16 de març i fins a nou avís, les zones d'aparcament regulat, les zones blaves, seran gratuïtes.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca atendrà als ciutadans per telèfon i ‘on-line’
  dissabte 14 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca atendrà a partir de dilluns dia 16 de març als ciutadans de manera telefònica i mitjançant Internet.
L’Ajuntament demana col·laboració als ciutadans i garanteix l’atenció als veïns
  dissabte 14 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha fet una crida a la responsabilitat dels ciutadans i ha demanat la seva col·laboració per frenar l'expansió del conegut com a Coronavirus.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pren mesures de contenció per la malaltia del coronavirus
  dimarts 10 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha pres diverses mesures de contenció davant la situació que es dona al país per la malaltia del Coronavirus COVID-19, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.