NOTÍCIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà un milió d’euros més a la reactivació social i econòmica

El pla pretén ajudar als autònoms i petits empresaris i fomentar el comerç local
divendres 26 de març del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà un milió d’euros més a la reactivació social i econòmica

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà gairebé un milió d’euros més a la reactivació econòmica i social de la ciutat i a fer front a la crisi econòmica que ha provocat la pandèmia.

 

El Ple municipal del mes de març, que va tenir lloc ahir a la nit, ha aprovat una modificació del pressupost municipal que permetrà destinar més recursos a la reactivació econòmica.

 

El pla preveu, entre d’altres coses, donar ajudes de fins a 1.000 euros per mantenir el llocs de treball a petits empresaris i comerciants que han vist afectada la seva activitat per la pandèmia.

 

També s’han previst ajudes directes de 500 euros als bars i restaurants que han vist afectada la seva activitat. En aquest sentit, l’Ajuntament no cobrarà la taxa de terrasses de la temporada d’estiu als titulars d’aquests negocis. L’Ajuntament deixarà d’ingressar 40.000 euros en aquest concepte

 

El consistori reserva una partida de 150.000 euros a l’edició de 5.000 targetes moneder, que estaran carregades amb 30 euros i que es podran gastar als negocis no essencials de la ciutat.

 

Finalment, i per promoure l’ocupació i lluitar contra l’atur, l’Ajuntament preveu crear aquest any un centenar de llocs de feina mitjançant plans d’ocupació.