NOTÍCIES

L'Ajuntament habilitarà el Teatre Núria Espert per seguir la final del Mundial de futbol femení

La periodística santandreuenca, Alicia Arévalo, narrarà la final del Mundial
dijous 17 de agost del 2023, Sant Andreu de la Barca
L'Ajuntament habilitarà el Teatre Núria Espert per seguir la final del Mundial de futbol femení

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca instal·larà una pantalla gegant al Teatre Núria Espert per seguir la final del Mundial de futbol femení que enfrontarà la selecció espanyola amb Anglaterra, diumenge 20 d'agost.

 

La iniciativa està organitzada conjuntament per l'Ajuntament i el Club de Futbol Sant Andreu de la Barca Agrupació. El Teatre Núria Espert obrirà les portes a les 11.30 hores i la retransmissió en directe començarà a les 12.00 hores.

 

Tot i que l'accés és lliure i gratuït, les places seran limitades segons l'aforament. Per accedir a aquesta activitat, caldrà fer una reserva prèvia a través de la pàgina web https://sabarca.cat/reserva/348

 

L'activitat s'ha presentat aquesta tarda als estudis de Ràdio Sant Andreu amb la presència de l'alcalde, Marc Giribet, el president del Club de Futbol Sant Andreu de la Barca Agrupació, Germán Olmos i la periodista de TVE, Alicia Arévalo.

 

La periodista santandreuenca, Alicia Arévalo, narrarà la final del Mundial que es disputa a Austràlia i Nova Zelanda. Arévalo ha comentat que "que aquest gest significa molt, perquè representa la visibilitat que dóna el meu poble al futbol jugat per dones". Cal destacar que va ser la primera dona a fer una retransmissió d'un partit de futbol en una televisió pública i a narrar un partit del mundial de futbol masculí de Qatar.

 

El president de l'entitat esportiva ha destacat que "el club ha apostat molt fort pel futbol femení i que la selecció espanyola arribi a la final d'un mundial és un impuls molt important per al nostre esport".

 

L'alcalde, Marc Giribet, ha volgut agrair tant a l'entitat com a la periodista, Alicia Arévalo, la disponibilitat i la bona voluntat per donar visibilitat a aquest esdeveniment, que serveix per fomentar l'esport femení. Giribet ha comentat que "estem orgullosos del que significa l'Alicia en el paper de la dona en la premsa esportiva" i també ha dit "és un exemple per a moltes nenes i nens, gràcies a la seva professionalitat".