NOTÍCIES

S’obren les inscripcions per als cursos de català

El Servei Local de Català ofereix formacions presencials i en línia
divendres 03 de setembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
S’obren les inscripcions per als cursos de català

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca obre les inscripcions per als nous cursos de català, que s’impartiran des de finals de setembre fins al mes desembre de 2021.

 

El període d’inscripcions compta amb dues fases. Per una banda, del 6 al 10 de setembre tindrà lloc la inscripció preferent, dirigida a exalumnes que s’hagin matriculat a un curs del SLC durant els darrers 12 mesos. La resta de persones es podrà inscriure del 13 al 15 de setembre.

 

El Servei Local de Català ofereix un ampli ventall de nivells lingüístics orientats per a totes les persones majors de 18 anys o de 16, en cas de no haver fet l’escolarització obligatòria a Catalunya.

Enguany es recuperen els cursos presencials, tot i que també es podran cursar formacions en línia.

 

Per realitzar la inscripció, només cal accedir a https://inscripcions.cpnl.cat/ i escollir quin nivell de català vols cursar. Per apuntar-se, les persones interessades hauran d’acreditar el seu nivell de l’idioma. Si no disposen d’un certificat de coneixements de català o no han fet cap curs o prova prèviament, hauran de realitzar una prova de col·locació per determinar el seu nivell.

 

Per a més informació, podeu contactar amb santandreubarca@cpnl.cat o, a partir del 7 de setembre, fer les vostres consultes presencialment a Escoles Velles.