NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca amplia la Fira de la Primavera a tota la ciutat

Enguany tindrà lloc durant tota una setmana, del 25 al 30 de maig
dijous 13 de maig del 2021, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca amplia la Fira de la Primavera a tota la ciutat

Sant Andreu de la Barca es convertirà en un gran recinte firal del 24 al 30 de maig amb motiu de la 9 edició de la Fira de la Primavera.

 

La principal novetat d’enguany és precisament que la mostra s’amplia a tota la setmana i que l’exposició de productes i serveis arribarà a tot el nucli urbà.

 

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que “amb aquestes novetats volem adaptar-nos a les noves necessitats derivades de la pandèmia i, al mateix temps, recuperar la mostra”.

 

Més de 160 comerços participaran enguany a la mostra i durant la setmana de la fira faran descomptes i promocions especials.

 

Les persones que facin les seves compres durant aquests dies als establiments col·laboradors optaran a diversos premis econòmics, que poden arribar als 1.000 euros per gastar a les botigues de la ciutat.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha avançat que “hi haurà activitat comercial als quatre grans eixos comercials de Sant Andreu” i ha explicat que la mostra “pretén recuperar l’alegria que caracteritza a Sant Andreu de la Barca”.

 

El programa de la mostra es completa amb activitats lúdiques i culturals, “que es desenvoluparan seguint totes les normes previstes per garantir que es faran amb seguretat”, segons el regidor de Cultura, Juan Pablo Beas.

 

El president de l’Agrupació del Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB), Frederic Cardús, ha explicat que “la recuperació de la fira després d’un any de pausa com a conseqüència de la pandèmia és una mostra més de l’aposta de l’Ajuntament per dinamitzar i potenciar el comerç de la ciutat”.