NOTÍCIES

Oberta la convocatòria de subvencions per a activitats extraescolars, ajudes al material i sortides curriculars del curs 23-24

La data límit per a sol·licitar l'ajut és el 2 d'octubre
dilluns 28 de agost del 2023, Sant Andreu de la Barca
 Oberta la convocatòria de subvencions per a activitats extraescolars, ajudes al material i sortides curriculars del curs 23-24

Ja s’ha obert el termini per demanar les subvencions per a activitats escolars i extraescolars del curs 2023-2024. Des del 28 d’Agost i fins el 2 d'octubre es poden sol·licitar de manera telemàtica o presencialment demanant cita prèvia.

 

Aquestes subvencions estan destinades a afavorir la participació dels infants de Sant Andreu de la Barca tant a les activitats que organitzen els centres escolars del municipi dins del calendari escolar (sortides, teatre, colònies, etc...) com a les activitats extraescolars organitzades per entitats del municipi, ja siguin de lleure, esportives, culturals, d’idiomes, etc.. El curs passat es van concedir un total de 178 ajuts per valor total de 28.500 euros.

 

Per fer la sol·licitud serà imprescindible aportar el certificat d’inscripció a l’activitat on s’indiqui l’import de la mateixa.

 

El tràmit es pot fer de manera telemàtica a través dels següents enllaços:

La sol·licitud també es pot fer presencialment, demanat cita prèvia al següent enllaç https://citaprevia.gestorn.com/sabarca/#nbb  o trucant al telèfon gratuït 900 151 976.

 

Novetats en la campanya de material escolar

 

Aquest curs, la Generalitat de Catalunya ha tret un xec escolar de 100 euros destinat a material escolar. A través de dos vals de 50 euros, que es poden gastar junts o per separat, les famílies podran fer les compres a les papereries i establiments adherits a la campanya i descomptar-ne l’import.

 

Atesa aquesta novetat, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca valorarà l'atorgament d'un ajut social extra per a les famílies més vulnerables amb infants d'I3 a 4rt d'ESO que no hagin pogut satisfer les quotes de material escolar als seus centres escolars.

 

En aquests casos, seran els centres escolars els que derivaran al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament les famílies que no puguin assumir les quotes de material escolar establertes.

 

Aquestes famílies s’hauran d’adreçar a l’Ajuntament mitjançant instància genèrica sol·licitant l’import del material i aportant el certificat del centre escolar i una autorització de consulta de dades per poder verificar la seva situació econòmica.

 

La instància genèrica es podrà tramitar al web de l’Ajuntament al www.sabarca.cat/tramits adjuntant el pressupost del material que es necessita. Per tràmit presencial, caldrà demanar cita prèvia al telèfon al 936 356 400 o 900 151 976 o al web https://citaprevia.gestorn.com/sabarca/#nbb. En un termini màxim 30 dies naturals, l’Ajuntament notificarà a la família i al centre la resolució de la sol·licitud.