NOTÍCIES

El Dgustam i el Traga Traga són els establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa 2023

L’onzena edició del concurs de Festa Major va comptar amb la participació de 22 establiments
dijous 14 de setembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
El Dgustam i el Traga Traga són els establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa 2023

La Festa Major 2023 va tornar a celebrar la Ruta de la Tapa, un concurs gastronòmic que enguany ha arribat a la seva onzena edició. De l’1 al 4 de setembre van participar-hi 22 bars i restaurants, oferint un total de 19 tapes salades (categoria tapa-tast) i 9 tapes dolces (categoria tapa dolça).

 

Enguany el Dgustam i el Traga Traga han estat els dos establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa. El Dgustam ha guanyat la Tapa Dolça amb Cookiemania i el Traga Traga s’ha endut la Tapa Tast amb la Cua de Toro esmicolada amb Sala de Porto. La primera va obtenir un 34,35% dels vots i la segona un 18,30%.

 

El premi del concurs consisteix en una lona publicitària dels dos establiments guanyadors que es col·locarà al tòtem publicitari ubicat a la plaça Federico Garcia Lorca a partir de l’octubre.

 

A més a més, els representants dels establiments guanyadors han rebut un diploma commemoratiu a mans de l’alcalde, Marc Giribet, i el regidor d’Activitat Econòmica, Comerç i Indústria, Miquel Àngel Abril. A l’acte d’entrega dels premis també s’ha realitzat el sorteig dels guanyadors d’una degustació especial per a dues persones als establiments premiats. Aquest sorteig s’ha realitzat entre totes les persones que van votar per la seva tapa preferida d’enguany, i que complien amb totes les condicions de participació. Podeu recuperar el directe del sorteig fent clic a aquest enllaç.

 

Al llarg dels quatre dies que va tenir lloc el concurs dins la Festa Major, s’ha servit al voltant de 8.600 tapes, el que suposa un impacte econòmic aproximat de 25.800 euros.

 

Durant més d’una setmana, al web www.rutadelatapasab.cat, els santandreuencs i santandreuenques han pogut votar per la seva tapa preferida. En aquesta onzena edició, s’han registrat 314 vots.