NOTÍCIES

Ja es poden consultar les llistes provisionals del cens electoral per a la convocatòria de les Eleccions al Parlament Europeu

dilluns 22 de abril del 2024, Sant Andreu de la Barca
Ja es poden consultar les llistes provisionals del cens electoral per a la convocatòria de les Eleccions al Parlament Europeu

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca informa que des d'avui dilluns 22 d'abril i fins al 29 d'abril (ambdós inclosos) ja es poden consultar les llistes provisionals del cens electoral per a la convocatòria de les Eleccions al Parlament Europeu del pròxim 9 de juny de 2024. Des d'avui també s'obre el període per presentar reclamacions. 

 

La consulta de les dades censals té l'objectiu de poder formular reclamacions envers possibles errors o inclusions o exclusions al cens electoral. Aquesta consulta es pot fer:

  • Presencialment, a la Secretaria de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, en horari d'oficines (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 16 a 19.00 h), al Consolat, a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral o trucant al telèfon 900 343 232.

 

Les reclamacions s’han de formular a través de la pàgina web de l'Institut Nacional d'Estadística. Per a formular la reclamació s’exigeix identificar-se amb Cl@ve o utilitzant un certificat electrònic. Qui no pugui identificar-se per aquest sistema, podrà presentar la seva reclamació de forma presencial a l’Ajuntament.

 

El cens electoral vigent és el tancat a 1 de febrer de 2024 i recollirà els habitants que s'hagin inscrit al padró d'habitants abans del dia 30 de gener de 2024, en compliment del que determina la LOREG.

 

Es pot consultar el calendari electoral i tota la informació relativa a les eleccions al Parlament Europeu a la web de l’INE (https://www.ine.es/dyngs/CEL/index.htm?cid=1034), a la web de la Generalitat de Catalunya (https://eleccions.gencat.cat/ca/eleccions-parlament-europeu/) i la web del Ministeri de l’Interior (https://info.eleccioneseuropeas2024.es/ca/).