NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca tindrà un Cruyff Court

dimecres 19 de juny del 2024, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca tindrà un Cruyff Court

Sant Andreu de la Barca tindrà un Cruyff Court l’any 2025. Aquest és l’objectiu amb què treballen l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la Fundació Johan Cruyff. Durant les properes setmanes s’analitzaran les possibles ubicacions perquè, en uns mesos, el municipi tingui un camp de gespa artificial de 14x21m (Cruyff Court).

 

No només es tracta d’instal·lar un camp de gespa de 14x21m sinó que aquest va lligat a un projecte social i educatiu que des del govern de la ciutat trobem molt interessant”. L’alcalde Marc Giribet ha afegit que “respecte la ubicació del camp les properes setmanes es farà una anàlisi dels espais amb la Fundació Johan Cruyff per determinar quin d’ells s’adapta millor a les necessitats del projecte Cruyff Court”.

 

Sander Waare, subdirector de la Fundació Johan Cruyff ha remarcat que “a banda de mirar ubicacions hem parlat molt del contingut del projecte social que es vincula amb la instal·lació del camp, com competicions i clubs socials. L’objectiu no és créixer en número de camps, sinó treure-li el màxim potencial a cada un d’ells i que sigui un element de cohesió i autoestima entre el jovent del barri i de la ciutat gràcies a l’esport i els seus valors”.

 

A tot el món hi ha més de 300 Cruyff Court que s’han anat instal·lant des de l’any 2000. A Espanya n’hi ha 44. Les reunions entre l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la Fundació Johan Cruyff seguirán per detallar el projecte i que sigui una realitat el més aviat possible.