NOTICIES

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obre els plens telemàtics a la participació dels ciutadans

Els veïns poden fer arribar les seves qüestions a l’adreça de correu participaalple@sabarca.cat
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obre els plens telemàtics a la participació dels ciutadans

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha obert els plens, que s’organitzen de manera telemàtica com a conseqüència de les mesures de prevenció recomanades arran la pandèmia de la covid-19, a la participació dels ciutadans.

 

El consistori ha habilitat l’adreça de correu electrònic participaalple@sabarca.cat perquè els veïns puguin fer arribar les seves qüestions, que han d’estar relacionades amb l’ordre del dia del ple, que es publica 48 hores abans de la seva celebració.

 

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que “hem pres aquesta mesura per facilitar la participació dels ciutadans” i ha recordat que “la resta de vies, previstes fins ara per fer arribar les consultes al ple, com ara les instàncies, continuen vigents”.

 

Llorca ha subratllat que “aquesta adreça de correu és per les preguntes relacionades amb l’ordre del dia del ple. Per tota la resta continuen obertes la resta de vies, com ara les xarxes socials o el servei de whatsapp de l’alcalde”.

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca respon de manera directa una vintena de consultes diàries a les seves xarxes socials i el servei de whatsapp de l’alcalde rep mig centenar de consultes cada dia de mitja.