NOTÍCIES

Aquest cap de setmana torna la jugateca ambiental al parc de la Solana

Comença la temporada de tardor d'activitats amb mesures de seguretat per la Covid-19
dijous 10 de setembre del 2020, Sant Andreu de la Barca
Aquest cap de setmana torna la jugateca ambiental al parc de la Solana

Aquest diumenge es reprenen les activitats de la jugateca ambiental al parc de la Solana, amb totes les mesures de seguretat per a la Covid-19.

L’activitat es va haver de suspendre al mes de març com a conseqüència de la pandèmia i aquest diumenge es reprèn amb variacions. Per exemple, no s’obrirà l’espai de joc  ni el punt d’informació.

Totes les activitats previstes en els diferents formats del programa seguiran un protocol que aplicarà les mesures de seguretat necessàries per evitar contagis, com ara l'ús obligatori de la mascareta, mantenir la distància de seguretat o la neteja i desinfecció de mans i materials.

Els tallers comencen a les 11:30 h. Per participar-hi només cal ser a l'hora d'inici, ja que no és necessari fer cap inscripció prèvia. Serà en aquest moment on s'informarà els assistents (infants i tutors) sobre les normes sanitàries a seguir en el desenvolupament dels tallers.

La Jugateca Ambiental és una iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Podeu consultar la programació al document adjunt.