NOTÍCIES

Arrenca el període de portes obertes als centres educatius de la ciutat per al curs 2021-22

Les jornades de portes obertes d’escoles i instituts enguany es fan de forma virtual
dimarts 02 de març del 2021, Sant Andreu de la Barca
Arrenca el període de portes obertes als centres educatius de la ciutat per al curs 2021-22

Des d’aquesta setmana els centres educatius de la ciutat fan les seves jornades de portes obertes per informar les famílies del seu projecte pedagògic i de la qualitat de les seves instal·lacions i recursos formatius.

 

Un cop més la pandèmia de la covid-19 condiciona les tradicionals jornades de portes obertes, que es fan de manera virtual a causa de les mesures sanitàries establertes.

 

L’Ajuntament ha activat nous canals de comunicació per suplir aquestes jornades; s’ha creat un apartat sobre preinscripció i matrícula escolar en aquest web municipal on es pot conèixer tota la xarxa d'escoles i instituts de la ciutat, i es poden fer visites virtuals per descobrir cada centre: el projectes educatiu, les instal·lacions i espais, l’equip docent, el funcionament i la metodologia de treball amb l’alumnat.

 

Tota la informació es pot consultar a https://sabarca.cat/tramits/150.

 

Els infants que comencin l’escola a P3 podran fer les preinscripcions del 15 al 24 de març, mentre que l’alumnat que hagi de començar l’educació secundària, podrà fer la preinscripció del 17 al 24 de març. També caldrà seguir aquest procés de preinscripció si es vol canviar de centre educatiu o bé si no s’estava a l’institut durant el curs anterior.