NOTICIES

Demà comença la vacunació a persones especialment fràgils de la ciutat

L’Ajuntament ha cedit l’espai del centre cívic de la Plana
Demà comença la vacunació a persones especialment fràgils de la ciutat

Demà dimecres començarà la vacunació de les persones amb dependència de la ciutat i posteriorment es farà la de majors de 80 anys. Es calcula que fins divendres es puguin vacunar a la ciutat unes 200 persones.

 

En aquest cas es farà servir la vacuna de la farmacèutica Pfizer.

 

Les persones que han d’anar a vacunar-se rebran una trucada o un sms del centre ambulatori per dir-lis quin dia i a quina hora hi poden anar.

 

És important complir amb l’horari establert tenint en compte els problemes de conservació de les vacunes d’aquesta farmacèutica.

 

La vacunació es farà al centre cívic de la Plana, un espai que l’Ajuntament ha cedit a la Generalitat per millorar la qualitat assistencial de la ciutadania.

 

L’Ajuntament habilitarà l’entorn del centre cívic i condicionarà l’espai per afavorir l’accessibilitat de les persones que hi ha d’anar, que en molts casos tenen mobilitat reduïda.

 

Tot i rebre la vacuna es important continuar aplicant les mesures de prevenció per provar d’aturar la covid-19, com ara la distància de seguretat, el rentat de mans, portar mascareta, ventilar els espais o respectar la limitació de la mobilitat.

 

Per a més informació:

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19