NOTÍCIES

Dimarts 12 de setembre obren les inscripcions per als cursos de català

divendres 08 de setembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
Dimarts 12 de setembre obren les inscripcions per als cursos de català

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca obre el període d’inscripció per als cursos que començaran a partir del 20 de setembre de 2023. Les persones interessades a aprendre català o a millorar-ne el nivell poden inscriure’s del 12 al 15 de setembre.

 

En cas que la persona interessada tingui un nivell previ cal acreditar el nivell de coneixement de català amb el certificat corresponent o sol·licitar una prova de col·locació. Aquesta prova s’ha de demanar en línia a través del web https://www.cpnl.cat/inscripcions. L’últim dia per sol·licitar-la és el dia 13 de setembre.

 

Els dies 12 i 13 de setembre serà el torn d’inscripció preferent, i es podran matricular els alumnes que hagin fet un curs al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) l’últim any. La resta de persones interessades es podran matricular els dies 14 i 15 de setembre.

 

Del 12 al 16 de setembre, l’horari d’atenció del Servei Local de Català serà de dimarts a divendres, de 9 a 14 h i dimarts i dijous, també de 16 a 19.30 h.

 

Els cursos dels nivells Inicial i Bàsic són gratuïts i s’apliquen reduccions del 50% i del 70% a la resta de cursos, el nivell C2 inclòs. Es poden trobar tots els cursos disponibles a través del següent enllaç.

 

Per a més informació, podeu trucar al 634 75 72 31 o enviar un correu electrònic a santandreubarca@cpnl.cat.