NOTÍCIES

El president de Ferrocarrils visita Sant Andreu de la Barca

Ha explicat les actuacions de millora que es duran a terme a la ciutat
dijous 22 de juny del 2023, Sant Andreu de la Barca
El president de Ferrocarrils visita Sant Andreu de la Barca

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra, ha visitat aquest matí Sant Andreu de la Barca i ha mantingut una reunió amb l'alcalde de la ciutat, Marc Giribet. La trobada ha servit per conèixer les actuacions que FCG realitzarà a la ciutat pròximament.

 

El primer projecte que es posarà en marxa és la cobertura lleugera que s'instal·larà a la boca sud del municipi, a l'altura de la plaça Onze de Setembre. Aquesta cobertura estarà integrada amb el paisatge amb l'objectiu de fer un espai més amable per la ciutadania.

 

Durant la reunió, a la qual han assistit representants dels veïns del barri de la Unión, s'ha reclamat solucions per reduir l'impacte del soroll dels trens que passen prop dels seus habitatges.

 

Per la seva banda, Toni Segarra, ha explicat que "aquesta mateixa setmana s'estudiarà les diferents solucions per posar solució al soroll que pateixen els veïns".

 

L'alcalde ha remarcat que "hem aprofitat també, per explicar-li que a la ciutat hi ha un gran consens que és finalitzar el soterrament de les vies del tren" i ha destacat que "el president de FCG s'ha mostrat molt receptiu amb la petició i amb possibilitats de col·laboració entre les dues administracions".