NOTÍCIES

Els bars i restaurants de la ciutat serveixen més de 8.000 tapes en el marc de la Festa Major

El que suposa un impacte econòmic de gairebé 20.000 euros
dijous 23 de setembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
Els bars i restaurants de la ciutat serveixen més de 8.000 tapes en el marc de la Festa Major

Sant Andreu de la Barca celebra un any més la Ruta de la Tapa en el marc de la Festa Major. En aquesta ocasió, la 9a edició del concurs, ha comptat amb 28 establiments participants.

 

Entre els dies 3 i 6 de setembre, els santandreuencs han pogut gaudir d’una oferta variada de tasts, amb vint salats i vuit dolços. En aquestes dates, els restaurants i bars participants han servit al voltant de 8.000 tapes, les quals han tingut un impacte econòmic de gairebé 20.000 euros. “Són xifres importants que deixen veure un alt potencial de creixement en el sector de la restauració de la ciutat” destaca el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez.

 

Els establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa 2021, escollits a partir de votacions telemàtiques a la pàgina web www.rutadelatapa.sab, han estat premiats amb una pàgina de publicitat conjunta a l’edició d’octubre del Diari de Sant Andreu de la Barca.

 

En la categoria de tapa salada, ha resultat guanyador el “Capricho Extremeño” del bar Telemollete, amb un 25,33% de les votacions. Per l’altra banda, la tapa dolça més votada pels ciutadans ha estat “Mort per Kinder” del restaurant DGUSTAM, amb un 44,13% de les votacions.

 

“Per a nosaltres sempre és un honor i un privilegi participar a la Ruta de la Tapa perquè veiem a molta gent coneguda, tot i que també desconeguda, de manera que t’obre portes”, explica Mireya Alonso, propietària del restaurant premiat DGUSTAM.

 

Des del 3 fins al 8 de setembre, 383 persones van poder votar el seu tast preferit. Entre tots els votants s’ha sortejat en directe una degustació especial per a dues persones en l’establiment comercial guanyador en cada categoria, vàlida fins al 31 d’octubre.