NOTÍCIES

Els comerços de Sant Andreu de la Barca donen el salt a les vendes ‘on line’

Un total de 25 botigues estrenen una plataforma a Internet
divendres 16 de octubre del 2020, Sant Andreu de la Barca
Els comerços de Sant Andreu de la Barca donen el salt a les vendes ‘on line’

25 comerços de Sant Andreu de la Barca han estrenat avui divendres una plataforma de venda ‘on line’ des d’on podran comercialitzar els seus productes i serveis.

 

La plataforma “Aprop On line Sant Andreu de la Barca” es pot consultar a l’enllaç: https://sab.aprop.online/ca/

 

L’objectiu de la iniciativa és facilitar l’accés dels petits comerços a les vendes on line per poder competir amb les grans plataformes.

 

La proposta preveu l’impuls de la digitalització del comerç local i proposa un punt de venda comú que facilita la presència on line dels petits comerciants.

 

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Juan Pérez, ha destacat que “aquest és el gran supermercat de la ciutat des d’on es podrà adquirir qualsevol producte o servei”.

 

Pérez assegura que “la iniciativa permet als comerciants locals sumar-se al carro de la competitivitat”.

 

La nova plataforma suposa pel comerç local un canal directe de venda amb els consumidors mantenint la seva botiga oberta cada dia de l’any, les 24 hores oferint també al seus clients el servei a domicili de les compres amb l’objectiu d’incrementar el volum de negoci del comerç de proximitat amb la màxima comoditat pels ciutadans una eina de venda on line als comerciants per facilitar la seva presència a internet i la venda mitjançant Internet dels seus productes o bé dels seus serveis.