NOTÍCIES

Els nens i les nenes de Sant Andreu de la Barca participen al concurs literari de Sant Jordi

El parc Central ha acollit l’acte de lliurament de premis
divendres 29 de abril del 2022, Sant Andreu de la Barca
Els nens i les nenes de Sant Andreu de la Barca participen al concurs literari de Sant Jordi

Els nens i les nenes dels centres educatius de Sant Andreu de la Barca han participat un any mes als premis literaris que organitza l’Ajuntament amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

 

Avui divendres s’ha fet el lliurament dels premis entre els 75 finalistes. L’acte ha tingut com a escenari el parc Central, on s’ha traslladat el lliurament de premis com a mesura de precaució arran la pandèmia.

 

A l’edició d’enguany hi ha participat tots els alumnes dels centres d'educació infantil, primària i secundària de la ciutat.

 

Els centres han proposat els seus finalistes de cada nivell i categories i un jurat integrat per membres de les mateixes escoles han triat als guanyadors.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha agraït la participació de tots els nens i les nenes i ha subratllat que “és molt important que us interesseu per la literatura, la lectura, l’escriptura i l’art. Ho és perquè això us donarà més possibilitats de pensar, de crear i de ser lliures a través de la paraula”.

 

Alba ha recordat que la literatura i el gust per la lectura i l’escriptura “ens ajuda a tenir ciutadans i ciutadanes crítics i això sempre és positiu per al desenvolupament de la societat”.