NOTÍCIES

Irati Marín, Ghofran El Khayaty, Maria Castaño i Juanjo Querol, guanyadors dels Premis de l'Esport Local

El Club Atletisme Sant Andreu de la Barca i l'equip infantil femení del Club d'Hoquei també han rebut guardons destacats
dilluns 27 de novembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
Irati Marín, Ghofran El Khayaty, Maria Castaño i Juanjo Querol, guanyadors dels Premis de l'Esport Local

Durant l’acte de lliurament dels Premis de l’Esport Local de Sant Andreu de la Barca s’ha reconegut aquelles empreses i entitats que més han col·laborat en l’esport local.

Sant Andreu de la Barca va celebrar el passat divendres la 25a edició dels Premis de l’Esport Local, un reconeixement anual als esportistes i entitats esportives locals de la ciutat.

 

Els quatre guanyadors a millor esportista absolut van ser, en categoria femenina, la portera de futbol sala Irati Marín (esport col·lectiu) i l’esgrimidora Maria Castaño (esport individual). Pel que fa a la categoria masculina, els vencedors van ser el jugador de futbol sala Ghofran El Khayaty (esport col·lectiu) i el tirador amb arc Juanjo Querol (esport individual).

 

Per segon any consecutiu, el Club Sant Andreu de la Barca va ser nomenat millor entitat esportiva local i el guardó per a millor equip de la temporada va ser per l'infantil femení del Club Hoquei Sant Andreu, que enguany s'han proclamat Campiones de Catalunya i Campiones de Lliga. 

 

La gala també va coronar els millors esportistes infantils en categoria masculina i femenina d’esports col·lectius i individuals, i va entregar diferents reconeixements especials. L’empresa Puk-Portacables va ser reconeguda per la seva col·laboració econòmica amb el Club d’atletisme Sant Andreu de la Barca.  El Gimnàs DOCHAN va rebre el premi a la millor iniciativa sòcio-esportiva pel seu compromís amb la lluita contra la violència masclista. El SABARCA GIMNÀSTIC CLUB va rebre una distinció pel seu 25è aniversari i Julián Cascú va rebre una distinció per la seva trajectòria i dedicació al futbol sala local.

 

 

TOTS ELS PREMIATS

 

Absolut femení d'esport col·lectiu: Irati Marín (futbol sala)

Absolut masculí d'esport col·lectiu: Ghofran El Khayaty Bakkali-Tahiri (futbol sala) 

Absolut femení d'esport individual: Maria Castaño (esgrima) 

Absolut masculí d'esport individual: Juanjo Querol (Tir amb arc)

Millor equip: Infantil femení del Club Hoquei Sant Andreu (hoquei)

Millor entitat: Club Atletisme Sant Andreu

Infantil femení d'esport col·lectiu: Berta Prats (futbol sala)

Infantil masculí d'esport col·lectiu: Álvaro Cazorla (handbol)

Infantil masculí d'esport individual: Mario González (atletisme) 

 

Infantil femení d'esport individual: Elia Pons (pàdel)

 

RECONEIXEMENTS ESPECIALS

Julián Cascú (trajectòria)
Gimnàs DOCHAN (millor iniciativa sòcio-esportiva)
SABARCA GIMNÀSTIC CLUB (25è aniversari)
Puk-Portacables 
(aportació econòmica)

 

 

The post El Gimnàs Dochan, Sabarca Gimnàstic Club i Julian Cascú reben un reconeixement en els Premis de l’Esport Local 2023 appeared first on Ràdio Sant Andreu.